WELL BEING ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

Τι δείχνουν οι γραμμές στα χέρια σου για την προσωπικότητά σου


JTeam

14 Ιανουαρίου 2023

Τι δείχνουν οι γραμμές στα χέρια σου για την προσωπικότητά σου
pexels
Φανερώνουν πολλά για την νοημοσύνη σου, την υγεία σου, την ερωτική σου ζωή και γενικότερα τις σχέσεις σου

Παρατήρησε τα χέρια σου και συγκεκριμένα τις γραμμές που διαγράφονται μέσα τους. Έχεις αναρωτηθεί ποτέ γιατί είναι έτσι και γιατί το μήκος τους εκτείνεται μέχρι ένα σημείο;

Τέσσερις από αυτές αποκαλύπτουν μυστικά για τα ελαττώματά μας, τις εμπειρίες μας αλλά και τις αποφάσεις που παίρνουμε στη ζωή.

Jenny.Gr

Ο Ιπποκράτης χρησιμοποιούσε την χειρομαντεία για να βοηθήσει τους ασθενείς του. Ο Mark Twain και ο Thomas Edison ταξίδεψαν μάλιστα από την Αμερική στο Λονδίνο για να συναντήσουν τον διάσημο Cheiro που είχε διδαχτεί την τέχνη κοντά σε Guru στην Ινδία.

Ας δούμε όμως τι σημαίνουν οι 4 βασικές γραμμές των χεριών σου:

Γραμμή της ζωής

Jenny.Gr

Είναι η κάθετη γραμμή, η κοντινότερη στον αντίχειρα. Εάν η γραμμή, είναι καμπυλωτή είστε δυνατοί. Αν είναι βαθιά χαραγμένη, έχετε μεγάλη επιθυμία για ζωή και παλεύετε να φτάσετε το όριο των δυνατοτήτων σας. Αν αχνοφαίνεται, δεν είστε πολύ φιλόδοξοι. Αν είναι κομμένη, έχετε υποστεί ξαφνική αλλαγή στον τρόπο ζωής σας. Αν έχει κύκλους, έχετε νοσηλευθεί σε νοσοκομείο ή τραυματιστεί. Αν έχει πολλαπλές γραμμές, διακρίνεστε για τη ζωντάνια σας.

Γραμμή της καρδιάς

Jenny.Gr

Αν εκτείνεται από την πλευρά του χεριού σας και τελειώνει κάτω από το μικρό δαχτυλάκι σας, είστε ευχαριστημένοι με την αγάπη στην ζωή σας. Εάν εκτείνεται από την άκρη του χεριού και τελειώνει ανάμεσα στο μεσαίο και στο παράμεσο, ερωτεύεστε εύκολα. Εάν εκτείνεται από την άκρη του χεριού και τελειώνει κάτω από το μεσαίο δάχτυλο, είστε εγωιστές στο θέμα της αγάπης. Αν είναι ευθεία και κοντή, δεν ενδιαφέρεστε και πολύ για ρομαντισμό. Αν είναι κοντά στα δάχτυλά σας, είστε ένα άτομο με πάθος και μερικές φορές ζηλεύετε.

Γραμμή της μοίρας

Jenny.Gr

Αν έχει παρακλάδια που βγαίνουν από αυτήν, έχετε πολλές φορές αρχίσει και σταματήσει την καριέρα σας. Αν ξεκινάει και μετά απομακρύνεται από την γραμμή της ζωής, είστε αυτοδημιούργητοι άνθρωποι και με φιλοδοξίες από μικροί. Εάν η γραμμή είναι παρατεταμένη και ευθεία, δείχνει πως έχετε αφοσιωθεί στη καριέρα σας.

Γραμμή του κεφαλιού

Jenny.Gr

Αν είναι ευθεία και εκτείνεται σε όλο το χέρι, είστε ένα λογικό άτομο και σκέφτεστε σωστά. Αν είναι κυματιστή, έχετε δυσκολία να συγκεντρωθείτε για πολλή ώρα και αφαιρείστε εύκολα. Αν καμπυλώνει προς τα κάτω στον καρπό, είστε δημιουργικοί και εμπιστεύεστε εύκολα τους άλλους. Αν είναι ξεχωριστά από την γραμμή της ζωής, είστε άνθρωποι της περιπέτειας και έχετε ενθουσιασμό για την ζωή. Αν έχει κύκλους πάνω της, έχετε περάσει συναισθηματική κρίση.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.