WELL BEING ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

Αυτό που βλέπετε πρώτο στην εικόνα, αποκαλύπτει τα μεγαλύτερό σας ελάττωμα στις σχέσεις


JTeam

4 Απριλίου 2022

Αυτό που βλέπετε πρώτο στην εικόνα, αποκαλύπτει τα μεγαλύτερό σας ελάττωμα στις σχέσεις
Τα ψυχολογικά τεστ είναι σημαντικά για να κρατάτε σε εγρήγορση το μυαλό σας και να τονώνεται η ευφυΐα σας. Αυτό το νέο τεστ μπορεί να αποκαλύψει πολλά για τον εαυτό σας αλλά και για το ποια είναι τα ελαττώματά σας μέσα σε μια σχέση

Δεν χρειάζονται πολλά για να κάνετε το παρακάτω τεστ. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι απλώς να κοιτάξετε την εικόνα για μερικά δευτερόλεπτα και να σκεφτείτε ποια φιγούρα είδατε πρώτη. Σύμφωνα με την απάντησή σας, στην πραγματικότητα, το αποτέλεσμα θα αλλάξει.

Κάθε ψυχολογικό τεστ μάς φέρνει πιο κοντά στον εαυτό μας και στο ποια ακριβώς είναι η σχέση που δημιουργούμε με τους γύρω μας ενώ η συγκεκριμένη εικόνα φανερώνει τα αδύναμα χαρακτηριστικά μας και τα πιο κρυφά μας ελαττώματα μέσα σε ένα ορισμένο πλαίσιο.

Εσείς τι βλέπετε πρώτο παρακάτω;

Jenny.Gr

Αν είδατε:

1. Μια φιγούρα με κουκούλα

Αν είδατε πρώτα αυτή τη μορφή, τότε το μεγαλύτερο ελάττωμά σας σε μια σχέση είναι ότι δεν μπορείτε να ελέγξετε τον θυμό σας. Πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί γιατί συχνά παραφέρεστε με αποτέλεσμα να λέτε πράγματα που στη συνέχεια μετανιώνετε γι' αυτό είναι προτιμότερο να αφήνετε να περάσει η οργή σας και μετά να επιλύετε τις διαφορές με τον απέναντί σας.

2. Το πρόσωπο της Mona Lisa

Αν είδατε πρώτα το πρόσωπο της Mona Lisa, τότε τείνετε να βλέπετε τα πάντα γύρω σας με ρομαντισμό και αυτό πολλές φορές σας κάνει να πέφτετε από τα σύννεφα. Εξιδανικεύετε καταστάσεις που δεν είναι ιδεατές στην πραγματικότητα και παρασύρεστε έντονα από το συναίσθημά σας που πολλές φορές κρύβει παγίδες και πολλή απογοήτευση στο τέλος.

3. Έναν άδρα να κάθεται πάνω στο jacket του

Αν το πρώτο που είδατε, είναι έναν άνδρα καθισμένο πάνω στο jacket του, τότε φοβάστε πολύ τις διενέξεις και αποφεύγετε συζητήσεις που θα μπορούσαν να σας εμπλέξουν σε μια τέτοια κατάσταση. Αυτό σημαίνει ότι προσπαθείτε να μην εκφράζετε σχεδόν ποτέ τα αρνητικά σας συναισθήματα με αποτέλεσμα να τα καταπιέζετε και να δημιουργείται ούτως ή άλλως ένταση στη σχέση σας εξαιτίας αυτού.

4. Έναν άνδρα με μακριά γενειάδα

Αν είδατε πρώτα έναν άνδρα με μακριά γενειάδα, τότε έχετε χαμηλή αυτοεκτίμηση. Η σχέση με τον εαυτό σας δεν είναι και τόσο καλή και αυτό έχει ως αποτέλεσμα την άμεση επιρροή και των άλλων σχέσεων που χτίζετε. Δυσκολεύεστε να εμπιστευτείτε και δεν δίνεστε ολοκληρωτικά σε μια σχέση ακριβώς επειδή η σχέση με εσάς τους ίδιους θέλει αρκετή δουλειά.

5. Έναν άνδρα καθισμένο σε βράχο και σε απόσταση

Αν είδατε πρώτα αυτόν τον άνδρα, τότε τείνετε να απομονώνεστε από τους γύρω σας και δεν τους αφήνετε σχεδόν ποτέ να σας πλησιάσουν με αποτέλεσμα να δημιουργείται μεγάλο χάσμα ανάμεσά σας. Είστε εσωστρεφείς αλλά στην πραγματικότητα φοβάστε να κάνετε μακροχρόνιες σχέσεις με τους άλλους, βάζοντας «πάγο» ανάμεσά σε εσάς και το άτομο που σας ενδιαφέρει πραγματικά.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.