WELL BEING ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

Αυτές οι 3 ερωτήσεις αποκαλύπτουν πώς βλέπεις τον εαυτό σου και τους άλλους


JTeam

23 Ιανουαρίου 2023

Αυτές οι 3 ερωτήσεις αποκαλύπτουν πώς βλέπεις τον εαυτό σου και τους άλλους
pexels
Το τεστ έχει γίνει viral στο Tik Tok

Τα ψυχολογικά τεστ μπορούν να μας δώσουν μια πολύ καλή εικόνα για την προσωπικότητά μας, αλλά και τον τρόπο που αντιμετωπίζουμε διάφορες καταστάσεις στην ζωή μας. Διακεκριμένοι ψυχολόγοι έχουν εντοπίσει κάποια από τα πιο αποτελεσματικά τεστ προσωπικότητας και τα μοιράζονται μαζί μας.

Το παρακάτω ανέβηκε στο Tik Tok από την @keilatiptok, είναι ήδη viral και είναι από τα πιο χρήσιμα αφού μέσα από τρεις ερωτήσεις που πρέπει να απαντήσεις, έρχεται να αποκαλύψει πώς βλέπεις τον εαυτό σου αλλά και τους άλλους.

@keilatiptok 5 signs that ur an INFJ 🦄 #personalitytypes #infj #enfj #introvert #extrovert #identitycrises #psychology ♬ original sound - TikTok Strategy💥

Οι 3 ερωτήσεις λοιπόν είναι:

1. Ποιο είναι το αγαπημένο σου χρώμα και γιατί;

Η απάντησή σου εδώ πρέπει να συνοδεύεται από δύο επίθετα που θα χαρακτηρίζουν το χρώμα που θεωρείς αγαπημένο σου έτσι ώστε να εξηγήσεις και το γιατί σου αρέσει. Η Keila στο video, λέει πως το αγαπημένο της χρώμα είναι το κίτρινο επειδή είναι «ζωηρό και θετικό».

2. Ποιο είναι το αγαπημένο σου ζώο και γιατί;

Και σε αυτή την ερώτηση, πρέπει να εξηγήσεις τον λόγο που έχεις ξεχωρίσει το αγαπημένο σου ζώο. Πάλι πρέπει να το χαρακτηρίσεις με δύο επίθετα. Η Keila θεωρεί αγαπημένο της ζώο τους πιγκουίνους γιατί είναι «αφιοσωμένοι και αξιόπιστοι».

3. Ποιο είναι το αγαπημένο σου στοιχείο στη φύση και γιατί;

Τι σε τραβάει περισσότερο από τη φύση; Η Keila για παράδειγμα, ξεχωρίζει τον ουρανό, κυρίως για τα ηλιοβασιλέματα, περιγράφοντας ότι αποπνέει ταυτόχρονα μυστήριο αλλά και γαλήνη.

Τι σημαίνουν οι απαντήσεις σου

Ώρα να μάθεις τι ακριβώς σημαίνει κάθε απάντηση και περιγραφή που έδωσες!

Το αγαπημένο σου χρώμα

Τα δύο επίθετα που διάλεξες για να περιγράψεις το αγαπημένο σου χρώμα, αποκαλύπτουν το πώς σε βλέπουν οι άλλοι.

Το αγαπημένο σου ζώο

Η περιγραφή που έδωσες εδώ, αποκαλύπτει τι αναζητάς υποσυνείδητα στον σύντροφό σου.

Το αγαπημένο σου στοιχείο στη φύση

Το στοιχείο που ξεχώρισες από τη φύση, αποκαλύπτει το πώς αντιλαμβάνεσαι την ανώτερη δύναμη στην οποία πιστεύεις, η οποία μπορεί να είναι ο Θεός, το σύμπαν ή απλά ο εαυτός σου.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.