WELL BEING ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

3 καθόλου σέξι πρωινές συνήθειες των επιτυχημένων ανθρώπων


JTeam

12 Φεβρουαρίου 2023

3 καθόλου σέξι πρωινές συνήθειες των επιτυχημένων ανθρώπων
Όχι, σε αυτό το άρθρο δε θα δούμε γιατί αξίζει να ξεκινάς τη μέρα σου κάνοντας yoga

Λένε πως η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται – μπορεί να ισχύει, μπορεί όχι. Το σίγουρο είναι πως μερικές φορές, οι συνήθειές μας μπορούν να επηρεάσουν ολόκληρη την ημέρα και, ενδεχομένως, τη ζωή μας.

Έχουμε βαρεθεί να βλέπουμε tips για την καλύτερη morning routine – όχι, δε θα βάλουμε παγωμένα κουτάλια στο πρόσωπο για να ξεπρηστούμε, σόρρυ. Καλό είναι να έχουμε κάποιου είδους τελετουργικό, ωστόσο. Κι είμαστε εδώ για να πούμε αλήθειες. Θα δούμε, λοιπόν, 3 καθόλου σέξι πρωινές συνήθειες που έχουν οι επιτυχημένοι άνθρωποι και, ίσως, αξίζει να τις εντάξουμε στη δική μας καθημερινότητα.

Σωστή προετοιμασία για αυτό που θα ακολουθήσει

Σηκωνόμαστε το πρωί, πίνουμε ένα ποτήρι νερό για να φύγουν οι τοξίνες (και οι αμαρτίες, ενδεχομένως) από τον οργανισμό μας, στρώνουμε το κρεβάτι και παίρνουμε βαθιά ανάσα. Με αυτόν τον τρόπο, έχουμε ήδη κάνει κάτι μέσα στη μέρα – έστω κι ασήμαντο – κι έχουμε λίγη παραπάνω αυτοπεποίθηση.

Ενυδάτωση

Ναι, πίνουμε το ποτήρι νερό με το που ξυπνάμε, αλλά δεν αρκεί. Χρειάζεται να πιούμε λίγο ακόμη, μία ώρα αργότερα. Και κάθε ώρα, μέχρι το βράδυ. Το πρωί, ωστόσο, η ενυδάτωση έχει ξεχωριστή σημασία, καθώς τα όργανά μας είναι έτοιμα να αδράξουν τη μέρα και να αντεπεξέλθουν στο δύσκολο πρόγραμμά μας.

Οργάνωση

Παίρνουμε χαρτί και στυλό, και ξεκινάμε να γράφουμε τις υποχρεώσεις μας. Με αυτόν τον τρόπο, ενισχύεται η παραγωγικότητά μας κι αισθανόμαστε πιο έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε όσα θα έρθουν μέσα στη μέρα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.