WELL BEING ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

Τι λέει για τον σύντροφό σου ο τρόπος που κάθεται


JTeam

22 Απριλίου 2023

Τι λέει για τον σύντροφό σου ο τρόπος που κάθεται
pexels
Το τεστ που θα σου πει την αλήθεια για την προσωπικότητά του

Τα κουίζ, τα ψυχολογικά τεστ και οι οπτικές ψευδαισθήσεις είναι από τα αγαπημένα πράγματα των χρηστών του διαδικτύου. Τίποτα δεν είναι πιο ικανοποιητικό από το να μπορείς να καταλάβεις πώς λειτουργεί μια οπτική ψευδαίσθηση.

Το σημερινό έρχεται να αποκαλύψει πολλά για τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητας του συντρόφου σου ή του ανθρώπου που σε ενδιαφέρει. Η γλώσσα του σώματος είναι πιο αποκαλυπτική ακόμη και από τα λεκτικά σήματα γι' αυτό την επόμενη φορά παρατήρησε προσεκτικά τον τρόπο που κάθεται.

Η παρακάτω εικόνα θα σε βοηθήσει αρκετά:

Jenny.Gr

Αν ο τρόπος που κάθεται, θυμίζει τον πρώτο τότε ο σύντροφός σου είναι αρκετά ευφυής, έχει πολλή αυτοπεποίθηση, χρησιμοποιεί τη λογική για να πάρει αποφάσεις και όταν αγαπάει, το κάνει με ειλικρίνεια και αυθορμητισμό.

Αν θυμίζει περισσότερο τον δεύτερο τρόπο, του αρέσει να είναι το επίκεντρο της προσοχής, κρίνει αρκετά αλλά ποτέ τον εαυτό του, έχεις αλαζονικές τάσεις, δεν προσέχει πάντα αυτά που του λες και βαριέται εύκολα.

Αν ο τρόπος που κάθεται θυμίζει τον τρίτο, τότε ο σύντροφός σου είναι καλλιτεχνική φύση. Του αρέσει να δημιουργεί, βάζει πάθος και φαντασία σε ό,τι κάνει, αλλά ταυτόχρονα υιοθετεί μηχανισμούς άμυνας και κλείνεται εύκολα στον εαυτό του με αποτέλεσμα να μην μπορείς να τον ψυχολογήσεις.

Αν θυμίζει τον τέταρτο τρόπο, είναι προσγειωμένος, έχει εκλεπτυσμένο γούστο, ενώ έχεις πολλές φιλοδοξίες, στόχους και όνειρα, στα οποία πάντοτε σε συμπεριλαμβάνει.

Αν ο τρόπος που κάθεται μοιάζει με τον πέμπτο, τότε ο σύντροφός σου λατρεύει να σε προστατεύει, έχει αυτοπεποίθηση και δουλεύει σκληρά για να πετύχει κάθε του στόχο. Του αρέσει να κυριαρχεί πάνω σου και αυτό κάποιες φορές, θέλει προσοχή.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.