WELL BEING ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

Το τεστ που θα αποκαλύψει αν πάσχεις από Διαλείπουσα Εκρηκτική Διαταραχή


JTeam

6 Ιουνίου 2023

Το τεστ που θα αποκαλύψει αν πάσχεις από Διαλείπουσα Εκρηκτική Διαταραχή
pexels
Ο όρος χαρακτηρίζεται από εκρήξεις έντονου θυμού ή επιθετικότητας

Τα κουίζ, τα ψυχολογικά τεστ και οι οπτικές ψευδαισθήσεις είναι από τα αγαπημένα πράγματα των χρηστών του διαδικτύου. Τίποτα δεν είναι πιο ικανοποιητικό από το να μπορείς να καταλάβεις πώς λειτουργεί μια οπτική ψευδαίσθηση.

To σημερινό τεστ θα αποκαλύψει αν πάσχεις από Διαλείπουσα εκρηκτική διαταραχή. Σε περίπτωση που δεν γνωρίζεις τίποτα για τον όρο, πρόκειται για μια επίσημη διάγνωση ψυχικής υγείας. Χαρακτηρίζεται από εκρήξεις έντονου θυμού ή επιθετικότητας που θα μπορούσαν να θεωρηθούν υπερβολικές. Κατά τη διάρκεια ενός επεισοδίου ΔΕΔ, το άτομο ξεσπάει λεκτικά ή γίνεται σωματικά βίαιο.

Όπως πολλές ψυχικές παθήσεις, η διαλείπουσα εκρηκτική διαταραχή μπορεί να οφείλεται σε έναν συνδυασμό γενετικής και εμπειριών ζωής. Οι έρευνες δείχνουν ότι συνδέεται με την έκθεση σε πολλαπλά τραυματικά γεγονότα, σωματική κακοποίηση στην παιδική ηλικία, διαταραχή μετατραυματικού στρες (PTSD)

Για να δεις αν πάσχεις από τη συγκεκριμένη διαταραχή, κάνε το τεστ εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.