WELL BEING ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

Τεστ προσωπικότητας: Τι αποκαλύπτει ο τρόπος που κρατάς το κινητό σου, για τον χαρακτήρα σου


JTeam

14 Ιουνίου 2023

Τεστ προσωπικότητας: Τι αποκαλύπτει ο τρόπος που κρατάς το κινητό σου, για τον χαρακτήρα σου
Ναι, οι ειδικοί έχουν δημιουργήσει ένα «phone holding personality test» και τελικά τίποτα δεν είναι τυχαίο

Όσο και αν δεν το περίμενες κάθε μικρή πράξη της συμπεριφοράς σου, μπορεί να αποκαλύψει πολλά για τον χαρακτήρα και την προσωπικότητα σου. Και όταν λέμε «κάθε μικρή πράξη», εννοούμε ακόμη και τον τρόπο που κρατάς το κινητό σου. Συγκεκριμένα, ειδικοί ψυχολόγοι ξεχώρισαν 4 βασικούς τρόπους, με τους οποίους κρατάμε το κινητό μας, και αυτός ο τρόπος μόνο τυχαίος δεν είναι. Πάμε να τους δούμε:

Jenny.Gr

Τρόπος νούμερο 1

Μήπως κρατάς το κινητό σου με το ένα χέρι χρησιμοποιώντας έναν αντίχειρα του ίδιου χεριού; Τότε αυτό πιθανότατα σημαίνει πως είσαι σίγουρος, ριψοκίνδυνος, ενεργητικός και εύκολος άνθρωπος. Σου αρέσει να προχωράς παρακάτω, και να αντιμετωπίζεις τις καταστάσεις. Δεν έχεις μεγάλους φόβους, ενώ παράλληλα θεωρείς πως μέσα από την σκληρή δουλειά μπορείς να καταφέρεις τα πάντα.

Βασικά Χαρακτηριστικά Προσωπικότητας: Αυτοπεποίθηση, ριψοκίνδυνος, ενεργητικός, αισιόδοξος, ατρόμητος, με ευγνωμοσύνη και μερικές φορές απερίσκεπτος και ευέξαπτος.

Τρόπος νούμερο 2

Κρατάς το κινητό σου με τα δυο χέρια και χρησιμοποιείς μόνο τον έναν αντίχειρα; Αυτό φανερώνει πειθαρχία, μεθοδικότητα, αλλά και το γεγονός πως είστε ένας καλός ακροατής. Οι άνθρωποι ζητούν συνήθως από εσάς πρακτικές συμβουλές, ενώ πάντοτε προσπαθείς να σκέφτεσαι με λογική. Είσαι πολύ προσεκτικός όταν σκοπεύεις να πάρεις μια απόφαση, είτε μικρή είτε μεγάλη, και αξιολογείς τους κινδύνους πριν από κάθε πράξη. Η προσοχή σου στην λεπτομέρεια είναι έντονη, ενώ συχνά προχωράς σε κριτική των γύρω σου.

Βασικά Χαρακτηριστικά Προσωπικότητας: Πειθαρχημένος, μεθοδικός, ενεργητικός, καλός ακροατής, προσεκτικός, μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια, αξιόπιστος, προσγειωμένος, ήρεμος.

Τρόπος νούμερο 3

Κρατάς το τηλέφωνο με τα δυο χέρια και χρησιμοποιείς και τους δυο αντίχειρες; Συνήθως έχεις υψηλά επίπεδα ενέργειας και αποπνέεις μια σιγουριά για τον εαυτό σου. Σου αρέσουν οι αλλαγές, και είσαι καλός στο multitasking. Αυτό σε βοηθά να αναλαμβάνεις πολλά πράγματα ταυτόχρονα και να αναλαμβάνεις ηγετικές θέσεις.

Βασικά Χαρακτηριστικά Προσωπικότητας: Δυναμικός, διεκδικητικός, προσαρμόζεσαι εύκολα και εργάζεσαι σκληρά.

Τρόπος νούμερο 4

Κρατάς το κινητό σου με το ένα χέρι και χρησιμοποιείς τον δείκτη του άλλου χεριού; Η διαίσθηση, η ευγένεια, αλλά και η εξυπνάδα είναι κάτι το οποίο σε διακρίνει. Έχεις υψηλές ψυχικές αντοχές και ωριμότητα. Σπανίως ενεργείς βιαστικά και ζητάς την γνώση μέσα από τις εμπειρίες.

Βασικά Χαρακτηριστικά Προσωπικότητας: Διαισθητικός, ευγενικός, έξυπνος, υψηλή ψυχική αντοχή, υψηλό δημιουργικό IQ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.