WELL BEING ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

Μήπως η ζωή σου είναι σε χάος; Το τεστ που θα το δείξει


JTeam

13 Ιουλίου 2023

Μήπως η ζωή σου είναι σε χάος; Το τεστ που θα το δείξει
pexels
Ποιο από τα τρία παρακάτω τροπικά λουλούδια διαλέγεις;

Τα κουίζ, τα ψυχολογικά τεστ και οι οπτικές ψευδαισθήσεις είναι από τα αγαπημένα πράγματα των χρηστών του internet. Τίποτα δεν είναι πιο ικανοποιητικό από το να μπορείς να καταλάβεις πώς λειτουργεί μια οπτική ψευδαίσθηση.

H σημερινή εικόνα έρχεται να αποκαλύψει αν έχεις μάθει να ζεις με ηρεμία ή στο απόλυτο χάος. Ποιο από τα τρία τροπικά λουλούδια διαλέγεις;

Jenny.Gr

Αν διάλεξες:

Το πρώτο λουλούδι

Αν διάλεξες το πρώτο λουλούδι, σου αρέσει να ζεις με περιπέτεια. Είσαι έντονη και δυναμική προσωπικότητα ενώ δεν φοβάσαι τα ρίσκα. Σου αρέσουν οι νέες εμπειρίες και είσαι η ψυχή της παρέας. Σου αρέσει να τολμάς και ζεις τα πάντα στο έπακρο με ενθουσιασμό και δίψα και φυσικά με χάος.

Το δεύτερο λουλούδι

Αν διάλεξες το δεύτερο λουλούδι, είσαι ανήσυχο πνεύμα και σου αρέσει η εξερεύνηση και ο πειραματισμός. Διψάς για γνώση και πριν πάρεις σημαντικές αποφάσεις, σκέφτεσαι πολύ. Επικεντρώνεσαι στη λεπτομέρεια και την ανάλυση και ζεις κάπου μεταξύ χάους και ηρεμίας αφού σε έλκουν οι αντιφάσεις στη ζωή.

Το τρίτο λουλούδι

Το τρίτο λουλούδι δείχνει ότι προτιμάς την τάξη, την ηρεμία και τη γαλήνη στη ζωή σου. Προτιμάς να αφιερώνεις χρόνο στον εαυτό σου και να απομονώνεσαι ενώ σου αρέσει να βρίσκεσαι κοντά στη φύση εκεί όπου κανείς και τίποτα δεν διαταράσσει την ψυχική σου υγεία.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.