WELL BEING ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

Είναι ουρά ή κεφάλι; Η οπτική ψευδαίσθηση που θα πει πολλά για σένα


JTeam

21 Σεπτεμβρίου 2023

Είναι ουρά ή κεφάλι; Η οπτική ψευδαίσθηση που θα πει πολλά για σένα
pexels
Η οπτική ψευδαίσθηση που θα σε κάνει να γνωρίσεις άγνωστες πτυχές του εαυτού σου

Τα κουίζ, τα ψυχολογικά τεστ και οι οπτικές ψευδαισθήσεις είναι από τα αγαπημένα πράγματα των χρηστών του ίντερνετ. Τίποτα δεν είναι πιο ικανοποιητικό από το να μπορείς να καταλάβεις πώς λειτουργεί μια οπτική ψευδαίσθηση.

Tο σημερινό τεστ θα αποκαλύψει κατά πόσο προσαρμόζεσαι στις αλλαγές και αν αποφεύγεις τις εντάσεις για να διατηρήσεις ένα ήρεμο και ειρηνικό κλίμα. Το μόνο που πρέπει να κάνεις, είναι να παρατηρήσεις καλά την εικόνα. Τι βλέπεις πρώτο;

Jenny.Gr

Αν πρώτα είδες:

Το κεφάλι ενός λύκου

Αν πρώτα είδες το κεφάλι του λύκου, τότε είσαι αποφασιστικό άτομο και από τη στιγμή που βάλεις κάτι στο μυαλό σου, δεν σε σταματά τίποτα και κανένας. Δεν φοβάσαι ποτέ τις προκλήσεις και όταν οι άλλοι σου συμπεριφέρονται άσχημα, το επισημαίνεις και ψάχνεις να βρεις το δίκιο σου. Από την άλλη, δυσκολεύεσαι με τις αλλαγές και δεν προσαρμόζεσαι εύκολα σε καθετί καινούριο.

Την ουρά ή το πόδι ενός λύκου

Αν πρώτα είδες το πόδι ή την ουρά του λύκου, τότε δεν σου αρέσουν καθόλου οι διαφωνίες και οι εντάσεις και επιλέγεις πάντα την ειρήνη. Οι επικοινωνιακές σου δεξιότητες είναι άριστες και αντιμετωπίζεις τις δύσκολες καταστάσεις με ευφυΐα και αυτοέλεγχο. Ωστόσο, αποφεύγεις να αντιμετωπίζεις τους άλλους όταν σε αδικούν μόνο και μόνο για να διατήρησεις την ηρεμία σου και φυσικά για να γλιτώσεις το αναίτιο δράμα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.