WELL BEING ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

Ποιος πραγματικά είσαι και ποιος δείχνεις ότι είσαι - Το τεστ που το αποκαλύπτει


JTeam

23 Σεπτεμβρίου 2023

Ποιος πραγματικά είσαι και ποιος δείχνεις ότι είσαι - Το τεστ που το αποκαλύπτει
Pexels
Το τεστ που αποκαλύπτει ποιος είσαι στην πραγματικότητα

Την ψυχοσύνθεση ενός ατόμου μπορείς να την καταλάβεις από πολλά πράγματα, όπως η ομιλία του, οι φίλοι του, ο τρόπος που ντύνεται, αλλά ένας πιο γρήγορος και πιο διασκεδαστικός τρόπος να το κάνεις είναι μέσα από μικρά τεστ παρατηρητικότητας. Το παρακάτω είναι ένα από αυτά, στο οποίο το πρώτο πράγμα που βλέπεις, φανερώνει την πραγματική προσωπικότητά σου και όχι αυτό που θέλεις να δείχνεις στους άλλους. Κοίταξε την εικόνα για δύο δευτερόλεπτα και το πρώτο που θα διακρίνεις έχει τη δική του ανάλυση στην παρακάτω λίστα. Ας ξεκινήσουμε!

Jenny.Gr

Χείλια

Είσαι ένας απλός και ήσυχος άνθρωπος. Δε σου αρέσει η πολύπλοκη ζωή και συνήθως ακολουθείς το «κοπάδι». Μπορεί να φαίνεσαι λιγάκι αφελής, αλλά αυτό είναι μόνο μια βιτρίνα. Στην πραγματικότητα είσαι οξυδερκής και έχεις ηθικές αξίες. Προτιμάς να λύνεις μόνος σου τα προβλήματά σου.

Δέντρα

Είσαι εξαιρετικά πεισματάρης και θέλεις πάντα οι άλλοι να έχουν άριστη εικόνα για εσένα. Είσαι ικανός να πετύχεις όλους σου τους στόχους και μπορείς να κρατήσεις ένα μυστικό ακόμα και με τη ζωή σου. Μπορεί να μοιάζεις απρόσιτος και σνομπ, αλλά στην πραγματικότητα όλο αυτό το κάνεις για να τεστάρεις ποιος αξίζει και ποιος όχι να μπει στον προσωπικό σου κύκλο.

Ρίζες

Είσαι ένας άνθρωπος υπεύθυνος, ανεξάρτητος και ενθουσιώδης. Μπορεί να φαίνεσαι ένας βαρετός και «κανονικός» τύπος, αλλά κανείς δεν ξέρει τον επαναστάτη που κρύβεις μέσα σου. Είσαι πολύ αφοσιωμένος σου στόχους σου.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.