WELL BEING ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

Ζεις για σένα ή για την επιβεβαίωση των άλλων; Το τεστ με την εικόνα έχει την απάντηση


JTeam

24 Σεπτεμβρίου 2023

Ζεις για σένα ή για την επιβεβαίωση των άλλων; Το τεστ με την εικόνα έχει την απάντηση
Είσαι people pleaser; Δες την εικόνα και μάθε την απάντηση

Μερικές φορές, μία μόνο εικόνα μπορεί να αποκαλύψει πολλά για το υποσυνείδητό μας. Τα τεστ με οπτικές ψευδαισθήσεις έχουν πλάκα για να συζητάμε με τους άλλους ποιος βλέπει τι, όμως φέρνουν στην επιφάνεια και αρκετές αλήθειες για την προσωπικότητα και τον χαρακτήρα μας.

Παρακάτω, θα δεις ένα τεστ που έγινε viral στο TikTok και αποκαλύπτει αν είσαι people-pleaser ή αν ζεις τη ζωή για σένα και μόνο.

Κοιτά καλά την εικόνα και σκέψου: Είδες πρώτα άντρα ή γυναίκα;

Jenny.Gr
  • Αν είδες πρώτα μία γυναίκα με τα μακριά μαλλιά της, να καμπουριάζει με το πρόσωπο γυρισμένο στην άλλη πλευρά, είσαι άτομο με υψηλά ιδανικά. Είσαι γενναιόδωρος κι ευγενικός, δρας αποτελεσματικά και όλοι μιλούν για τη θετική σου αύρα. Σου αρέσει, επίσης, να είσαι με κόσμο. Το κακό είναι ότι επηρεάζεσαι εύκολα από τους άλλους, υιοθετείς απόψεις που δεν είναι καν δικές σου και αγχώνεσαι για το τι θα πουν, το αν θα σε κρίνουν και το τι πιστεύουν για σένα.
  • Αν είδες το πρόσωπο ενός άντρα, αισθάνεσαι ότι κανείς δεν σε καταλαβαίνει. Υπεραναλύεις τα πάντα, όμως χαράζεις τον δικό σου δρόμο και ζεις για σένα, όχι για να τα έχεις καλά με τους άλλους. Παίρνεις τις αποφάσεις σου μετά από πολλή σκέψη, είσαι ανεξάρτητος και δεν φοβάσαι να υπερασπιστείς τις απόψεις σου.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.