WELL BEING ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

Είσαι ιππότης, καουμπόι, νεράιδα ή άγγελος; Το ψυχολογικό τεστ που σε αποκαλύπτει


JTeam

25 Σεπτεμβρίου 2023

Είσαι ιππότης, καουμπόι, νεράιδα ή άγγελος; Το ψυχολογικό τεστ που σε αποκαλύπτει
Έχεις τα χαρακτηριστικά ιππότη, νεράιδας, αγγέλου ή καουμπόι;

Τα κουίζ, τα ψυχολογικά τεστ και οι οπτικές ψευδαισθήσεις είναι από τα αγαπημένα πράγματα των χρηστών του ίντερνετ. Τίποτα δεν είναι πιο ικανοποιητικό από το να μπορείς να καταλάβεις πώς λειτουργεί μια οπτική ψευδαίσθηση.

To σημερινό τεστ έχει γίνει viral τις τελευταίες ημέρες και το μόνο που πρέπει να κάνεις για να καταλάβεις περισσότερα για τον χαρακτήρα σου, είναι να απαντήσεις ένα «ναι» ή ένα «όχι» στις παρακάτω ερωτήσεις.

Η TikToker @FeleciaForTheWin υποστηρίζει ότι υπάρχουν 4 τύποι προσωπικότητας. Σύμφωνα με τη θεωρία της, με δύο ερωτήσεις μπορείς να καταλάβεις αν είσαι καουμπόι, νεράιδα, άγγελος ή ιππότης.

@feleciaforthewin Replying to @okkdimples Pt 2 ‼️ okay so was this interpretation accurate or no? Get in the comments and lmk! 🤠🧚‍♂️😇🛡️#personalitytest #psychologicaltest #psychology #subconsciousmind #greenscreen #greenscreenvideo ♬ original sound - Felecia For The Win

Η πρώτη ερώτηση είναι η εξής: «Υπάρχει κάτι καινούριο στο mail σου. Ποια είναι η αρχική σου αντίδραση; Είσαι ο τύπος του ανθρώπου που θα διαβάσει πρώτα κάποιο εγχειρίδιο για να πειραματιστεί; Ναι ή όχι;».

Το δεύτερο σενάριο είναι το εξής. «Είναι μεσάνυχτα και κάποιος κάνει διάρρηξη στο σπίτι σου. Ποια είναι η αρχική σου αντίδραση; Πας να βρεις κατευθείαν αυτόν που μπήκε στον χώρο σου; Ναι ή όχι;».

Αν είπες και στα δύο «όχι», τότε έχεις τα χαρακτηριστικά μιας νεράιδας. Αν απάντησες «όχι» και «ναι», τότε είσαι καουμπόι, ενώ αν είπες «ναι» και «όχι», είσαι άγγελος. Αν από την άλλη απάντησες και στα δύο καταφατικά, έχεις τα στοιχεία ενός ιππότη.

Η νεράιδα είναι ο πιο σπάνιος τύπος προσωπικότητας. Αν έχεις τα χαρακτηριστικά της, σκέφτεσαι διαφορετικά από τους άλλους και δεν συμβιβάζεσαι εύκολα.

Ο καουμπόι έχει πολλή αυτοπεποίθηση και δεν φοβάται τίποτα. Παίρνει πολλά ρίσκα και δεν φοβάται την αποτυχία.

Ο άγγελος γεμίζει με φως τον κόσμο και κάνει τους γύρω του να νιώθουν ασφάλεια. Έχει πολύ θετική ενέργεια και όλοι θέλουν να είναι κοντά του.

Ο ιππότης έχει απόλυτη αφοσίωση και πίστη στα άτομα που έχει στη ζωή του. Πάντα μάχεται για το δίκαιο και ό,τι θεωρεί ότι είναι καλό στον κόσμο και όλοι εμπνέονται από τη στάση της ζωής του.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.