WELL BEING ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

Μήπως υποφέρεις από ψυχική κόπωση; Το τεστ που θα στο δείξει


JTeam

3 Οκτωβρίου 2023

Μήπως υποφέρεις από ψυχική κόπωση; Το τεστ που θα στο δείξει
pexels
Μήπως έχεις πιεστεί αρκετά το τελευταίο διάστημα;

Τα κουίζ, τα ψυχολογικά τεστ και οι οπτικές ψευδαισθήσεις είναι από τα αγαπημένα πράγματα των χρηστών του ίντερνετ. Τίποτα δεν είναι πιο ικανοποιητικό από το να μπορείς να καταλάβεις πώς λειτουργεί μια οπτική ψευδαίσθηση.

To σημερινό έρχεται να αποκαλύψει αν υποφέρεις από ψυχική κόπωση το τελευταίο διάστημα χωρίς να το έχεις καταλάβει. Το μόνο που πρέπει να κάνεις, είναι να κοιτάξεις καλά την παρακάτω εικόνα και να πεις τι βλέπεις πρώτο.

Jenny.Gr

Αν είδες:

Μια κλειδαρότρυπα

Εάν το πρώτο πράγμα που παρατήρησες είναι η κλειδαρότρυπα, αποκαλύπτει πως είσαι σε μια πολύ χαλαρή περίοδο στη ζωή σου που δεν σου προκαλεί ιδιαίτερο στρες. Θέλεις παράλληλα να έχεις νέες εμπειρίες και οτιδήποτε άγνωστο σε ιντριγκάρει. Το να βλέπεις τι βρίσκεται πίσω από την κλειδαριά, έχει να κάνει με το υποσυνείδητό σου και τις φοβίες που κυριαρχούν μέσα σου.

Μια φιγούρα που κλαίει

Αν είδες πρώτα μια φιγούρα που κλαίει, αυτό υποδηλώνει ότι έχεις συσσωρευμένη ψυχική κόπωση. Είναι σημαντικό να σταματήσεις να αναλύεις συνέχεια τα πράγματα γιατί αυτό σε κάνει ευάλωτο. Καλό είναι να στοχεύσεις σε ό, τι έχεις περισσότερο ανάγκη, ακόμη κι αν αυτό σημαίνει πως πρέπει να κάνεις μια μικρή ανάπαυλα από την έντονη καθημερινότητα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.