WELL BEING ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

Tεστ προσωπικότητας: Το πρώτο που βλέπεις στην εικόνα φανερώνει το πιο ερωτεύσιμο χαρακτηριστικό σου


JTeam

5 Οκτωβρίου 2023

Tεστ προσωπικότητας: Το πρώτο που βλέπεις στην εικόνα φανερώνει το πιο ερωτεύσιμο χαρακτηριστικό σου
@yourtango
Ποιο δυνατό χαρακτηριστικό έχεις στην προσωπικότητα σου, το οποίο ελκύει τους άλλους;

Μπορεί να μην ταιριάζουμε όλοι με όλους, και αυτό γιατί τα χαρακτηριστικά που ψάχνουμε σε έναν σύντροφο να είναι διαφορετικά ή απλώς δεν τα βρίσκουμε σε ένα άτομο. Υπάρχουν και εκείνες οι φορές όμως, όπου ξεχωρίζουμε για κάποια χαρακτηριστικά της προσωπικότητας μας, τα οποία κερδίζουν τους άλλους και αποτυπώνονται στο μυαλό τους. Τι είναι αυτό που ξεχωρίζει σε εμάς λοιπόν; Αλλά και ποιο χαρακτηριστικό μας, καταφέρνει να μείνει αποτυπωμένο στο μυαλό ενός τρίτου;

Μια τέτοια απάντηση σαφώς δεν είναι εύκολη, αλλά σίγουρα μπορεί να δωθεί κατα προσέγγιση. Σύμφωνα με τους ειδικούς ψυχολόγους, υπάρχουν τεστ προσωπικότητας, τα οποία μπορούν να αποκαλύψουν τα δυνατά μας χαρακτηριστικά, και εκείνα τα μοτίβα μας που κολακεύουν ιδιαίτερα.

Έτσι λοιπόν, επιστρέφουμε σήμερα με ένα τεστ προσωπικότητας, το οποίο βασίζεται σε εικόνα. Για αρχή το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι να παρατηρήσεις το παρακάτω σκίτσο, και να κρατήσεις αυτό που αντιλήφθηκες πρώτα:

Jenny.Gr
@yourtango

Αν είδες πρώτα τα άλογα

Aν το πρώτο πράγμα που αντιλήφθηκε ο εγκέφαλος σου ήταν τα άλογα, τότε πιθανώς διακρίνεσαι για το ελεύθερο πνεύμα σου, και το θάρρος που έχεις στο να παίρνεις πρωτοβουλίες και αποφάσεις. Αυτό είναι ένα ιδιαιτέρα δυναμικό στοιχείο, το οποίο αναζητούν πολλά άτομα στον άνθρωπο τους. Δεν σου αρέσει καθόλου η ρουτίνα και ορισμένες φορές φοβάσαι την δέσμευση και τις μακροχρόνιες σχέσεις. Η αύρα σου αποπνέει συχνά δυναμισμό και έναν τολμηρό και διασκεδαστικό χαρακτήρα, αλλά δύσκολα δεσμεύεσαι.

Αν είδες πρώτα το πουλί (στο κέντρο της εικόνας)

Τότε σίγουρα έχεις μια αξιαγάπητη, ευαίσθητη και τρομερά στοχαστική φύση. Ανήκεις σε μια σπάνια μερίδα ατόμων, με βαθιά ενσυναίσθηση και έμφαση στην λεπτομέρεια. Οι σχέσεις σου μπορεί πολλές φορές να σε δυσκολεύουν, αλλά όταν πετυχαίνουν είναι πράγματι ανατρεπτικές. Το στοιχείο που τραβάει τον κόσμο σε εσένα, είναι η σταθερότητα σου. Οι σωστές συμβουλές που δίνεις στους κοντινούς σας ανθρώπους, αλλά και η ωριμότητα σου. Θέλεις να βοηθάς, να προσφέρεις και να είσαι πάντοτε έτοιμος για ό,τι και αν συμβεί. Όλα αυτά, αποπνέουν ιδιαίτερη ασφάλεια στον άλλο, και η συναισθηματική σου ωριμότητα κερδίζει τον σεβασμό. Πολλές φορές όμως, μπορεί να καταλήξεις απλώς ακροατής, ή να μπεις εύκολα σε ναρκισσιστικές σχέσεις.

Αν είδες πρώτα το πρόσωπο της γυναίκας

Αν είδες πρώτα το πρόσωπο της γυναίκας, τότε ξεχωρίζεις για την ζωντάνια σου, και την αίσθηση του χιούμορ. Κανείς δίπλα σου δεν θα βαρεθεί ποτέ, και σου αρέσει πάντα να κοιτάς μπροστά και το μέλλον. Μπορεί να είσαι συναισθηματικά ευαίσθητος άνθρωπος, αλλά έχεις θράσος και σου αρέσει να είσαι κυρίαρχος της σχέσης. Θέλεις λίγο παραπάνω χρόνο για να μοιραστείς πράγματα σημαντικά για εσένα και να ανοιχτείς, ωστόσο αυτή η διασκεδαστική και ταυτόχρονα σε βάθος προσωπικότητα σου, έχει πολλά να δώσει σε ένα άτομο, το οποίο θα σε εκτιμήσει κατάλληλα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.