WELL BEING ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

Feminine Energy: 3 τρόποι να έρθεις πιο κοντά με την θηλυκή σου ενέργεια


JTeam

11 Οκτωβρίου 2023

Feminine Energy: 3 τρόποι να έρθεις πιο κοντά με την θηλυκή σου ενέργεια
Πως συνδέεται ο αριθμός 13 με την γυναικεία φύση, αλλά και πως να έρθουμε πιο κοντά σε αυτή

Ακούγοντας το νούμερο 13, σίγουρα το μυαλό σου δεν πηγαίνει στην μήτρα, την αναπαραγωγή, την θηλυκή ενέργεια και την γυναίκα. Ωστόσο το συγκεκριμένο νούμερο, συμβολίζει όλα τα παραπάνω και αυτό όχι τυχαία. Δεκατρείς είναι και οι εμμηνορροϊκοί κύκλοι που έχει μια γυναίκα κάθε χρόνο, ενώ αστρολογικά δεκατρείς Σελήνες έχει και κάθε έτος.

Σύμφωνα με το Collective World, ο αριθμός 13 έχει άμεση σύνδεση με την θηλυκή ενέργεια και συμβολίζει όσα την περιγράφουν. Με αφορμή το γεγονός αυτό, μας δίνει 5 βασικούς τρόπους, με τους οποίους μπορούμε να έρθουμε πιο κοντά στην γυναικεία μας φύση, αλλά και πως να την ενισχύσουμε.

Εκπαιδεύσου κατάλληλα

Δυστυχώς το γυναικείο σώμα, η δύναμη της μήτρας, και η θηλυκή ενέργεια, δεν είναι θέματα τα οποία συζητάμε όσο θα έπρεπε. Γι' αυτό είναι σημαντικό να αναζητήσουμε από μόνες μας έγκυρες πηγές ενημέρωσης σχετικά με την γυναικολογική υγεία και σεξουαλική υγεία. Μη διστάσεις να απευθυνθείς σε ειδικούς γυναικολόγους ή θεραπευτές για να αντιμετωπίσεις οποιοδήποτε θέμα προκύπτει και αφορά την γυναικολογική σου υγεία, αφήνοντας στην άκρη τις αχρείαστες ντροπές.

Επικοινώνησε τα θέλω σου στο σεξ, χωρίς ντροπές

Η ανδρική και η γυναικεία σεξουαλικότητα μπορεί να έχουν ομοιότητες, αλλά έχουν και σπουδαίες διαφορές. Για τους άνδρες είναι μια πολύ πιο γρήγορη και απλή διαδικασία, αντιθέτως για τις γυναίκες το πράγμα είναι αρκετά πιο πολύπλοκο. Επομένως η σεξουαλική εμπειρία είναι πιο ιδιαίτερη και θέλει περισσότερο χρόνο για την γυναικεία κορύφωση. Αυτό που οφείλουμε να κάνουμε, είναι να επικοινωνούμε ανοιχτά αυτό που μας αρέσει και μας ικανοποιεί και να μην περιοριζόμαστε από ντροπές.

Κράτησε επαφή με τη φύση

Η θάλασσα, η ροή, και το οξυγόνο βοηθούν τα κύτταρα να εκτελούν τις λειτουργίες τους καλύτερα. Και το να παραμένουμε σε επαφή με τη φύση, μας βοηθά να μένουμε καλύτερα συνδεδεμένοι με την ενέργεια μας. Εστίασε στην τρυφερή, θρεπτική, και δυναμική πλευρά σου, ή σε οποιοδήποτε χαρακτηριστικό σε κάνει να νιώθεις πιο θηλυκή.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.