WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Νέα Σελήνη στον Τοξότη


2 Ιανουαρίου 2013

89649848802526734_P4DzwF6Y_c.jpg

Το τέλος μιας Εποχής. Ενός Κύκλου. Ενός Πλατωνικού Έτους που διαρκεί περίπου 26.000 γήινα χρόνια.

Σήμερα ένας άλλος, ολοκαίνουργιος κύκλος ξεκινά.Ένα νέο Πλατωνικό Έτος, μια Νέα Διδασκαλία, ένας άλλος Τόπος και Χρόνος. Μας προετοιμάζει για το ταξίδι της Ανθρωπότητας στη Χώρα του: ''Εν Παν και Παν Εν''.Το Διαστημόπλοιο μας που λέγεται Γη, ξεκινάει για την Πτήση με το όνομα: ''Όλα είναι Ένα και Δύο δεν Υπάρχουν''. Οι επιβάτες της συγκεκριμένης Πτήσης είναι ώρα να ξεκινήσουν. Οι υπόλοιποι μπορούν να περιμένουν μερικές χιλιάδες ενσαρκώσεις ακόμα για να μπουν, αν το αποφασίσουν, στη Νέα Αυτή Χώρα, που μέχρι τότε θα είναι σίγουρα ένας Παράδεισος. Ναι, αυτός είναι ο προορισμός της. Όσοι μεμψιμοιρούν, γκρινιάζουν, τους φταίνε όλα και όλοι, και ρίχνουν μονίμως τις ευθύνες για την πραγματικότητα τους και την πραγματικότητα του Πλανήτη μας σε δυνάμεις έξω από τις δικές τους, και δεν καταλαβαίνουν ότι είναι ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ αυτής της πραγματικότητας, με τις ΣΚΕΨΕΙΣ τους, τα ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ τους, τις ΠΡΑΞΕΙΣ τους, μέχρι να κατανοήσουν ότι έχουν τη ΔΥΝΑΜΗ οι ΊΔΙΟΙ να ξανακάνουν την Ανθρώπινη Ζωή τους Παράδεισο, δεν θα έχουν θέση στο συγκεκριμένο ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ. Οι ίδιοι θέτουν τους Εαυτούς τους έξω από αυτό. Το ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΟ είναι ΕΔΩ κι έχει θέσεις για ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ. Αρκεί να σταματήσουμε να παράγουμε την αιώνια αυτή εσωτερική απελπισία και δυστυχία, τις αιώνιες συγκρούσεις και τα αιώνια παράπονα ότι οι άλλοι δε μας φέρονται καλά, κι ότι εμείς τόσο καλοί που είμαστε αξίζουμε κάτι καλύτερο. Όχι φίλοι μου, αν είμαστε πραγματικά καλοί, και η ζωή μας θα είναι καλή και Αγαθή (με την ΑρχαιοΕλληνική 'Εννοια) και οι Σχέσεις μας με τους Άλλους θα είναι καλή, και η Κοινωνία μας θα είναι Καλή. 'Ελκουμε τη Βία και την Απόρριψη γιατί τα έχουμε μέσα μας. Έλκουμε οικονομικές καταστροφές, και κρίσεις γιατί εμείς είμαστε συνέχεια σε Κρίση, και δεν έχουμε Αφθονία γιατί μέσα μας υπάρχει Ψυχική Φτώχεια και Τσιγκουνιά. Έχουμε πολιτικά συστήματα που στηρίζονται στο Δίπολο ''Θύτης - Θύμα'' γιατί αυτό εμπεριέχουμε και γιατί τέτοιες σχέσεις αναπαράγουμε. Όσο κοιτάμε να πάρουμε, κανείς δε θα μας δώσει. Όσο κοιτάμε να χορτάσουμε κανείς δε θα μας θρέψει. Κι επειδή ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, ότι ζούμε κι ότι βιώνουμε ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ. Άρα αν Εμείς αλλάξουμε Αλλάζει κι ο Διπλάνος μας και ο Σύντροφος μας και τα παιδιά μας και η Κοινωνία και τα Συστήματα και ΟΛΑ. Στο Διαστημόπλοιο της Νέας αυτής Σελήνης, ο Πιλότος και Αστροκυβερνήτης μας είναι ο Σοφός Θεραπευτής Διδάσκαλος Τοξότης. Θα μας περάσει από το Γαλαξιακό Κέντρο της Ύπαρξης, χτυπώντας όλα τα Γκόνγκ των Αστεριών, και θα μας πάει ντουγρού στην Εποχή του Υδροχόου. Τυχαίο που σήμερα ο Ουρανός γυρίζει ορθόδρομος? Ναι σήμερα θα πούμε ΝΑΙ. ΝΑΙ στον Ουρανό και στη Γη και στον Ήλιο και στο Φως και στην ΑΓΑΠΗ και στην ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.

Το Ταξίδι Ξεκινά.  Το μόνο που χρειάζεσαι είναι ΟΡΑΜΑ, ΕΛΠΙΔΑ, ΑΓΑΠΗ, ΘΑΥΜΑΣΜΟ, ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗ, ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ. Και Αλήθεια.Ότι κάνει έναν Τοξότη να Ονειρεύεται και να Ελπίζει. Είσαι έτοιμος για την αναχώρηση;

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.