WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Πότε προτιμά να έχεις τον έλεγχο


13 Απριλίου 2013

Andreas-Ortner2_large.jpg

Υπάρχουν κάποιες περιπτώσεις που ο σύντροφός σας, προτίμα να αναλάβετε εσείς κάποια πράγματα.

Διαβάστε παρακάτω 5 περιπτώσεις που μπορείτε να κάνετε το πρώτο βήμα:

Διακοπές: Οι περισσότεροι άντρες είναι πιο χαλαροί στο θέμα των διακοπών. Από την άλλη, οι περισσότερες γυναίκες προτιμούν να έχουν τον απόλυτο έλεγχο στις διακοπές, τέλειο ξενοδοχείο, πρόγραμμα για το που έχει το καλύτερο πότο, φαγητό, ποιες παραλίες είναι must κτλ. Για το λόγο αυτό, οι άντρες κάνουν ένα βήμα πίσω και αφήνουν τον προγραμματισμό σ’ εσάς. (Δικαιολογία, ίσως και όχι)

Σάββατο βράδυ: Ισχύουν περίπου οι ίδιοι λόγοι με τις διακοπές. Προκείμενου, να μην ακούσουν αρνητικά σχόλια για την επιλογή τους, οι άντρες αφήνουν διακριτικά τον έλεγχο στις επιλογές. Φόβος για ανάληψη ευθυνών ή τακτική «έχω το κεφάλι μου ήσυχο»;

Φίλοι: Τι γίνεται όταν βγαίνετε με τους φίλους σας; Συνήθως, οι άντρες δεν είναι πολύ κοινωνικοί με την παρέα σας, με αποτέλεσμα να μην περνάτε καλά, καθώς όλο το βράδυ είναι σαν να κάνετε baby sitting. Πάρτε λοιπόν την πρωτοβουλία και αποστασιοποιηθείτε για λίγο. Αφήστε τον να κοινωνικοποιηθεί για λίγο μόνο του ώστε να αισθανθεί πιο άνετα.

Κοινωνικές επισκέψεις: Οι περισσότεροι άντρες λατρεύουν να αναλαμβάνετε εσείς τον έλεγχο των κοινωνικών υποχρεώσεων. Αυτό σαφώς, προϋποθέτει ότι είστε αρκετό καιρό μαζί για να έχετε την άνεση αλλά και τη σχετική άδεια από τον ίδιο.

Στο κρεβάτι: Στο τομέα αυτό σαφώς του αρέσει να έχει τον έλεγχο αλλά όταν παίρνετε την πρωτοβουλία πραγματικά το απολαμβάνει.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.