WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Δεν είναι όλες οι ώρες ίδιες


26 Απριλίου 2013

Τι σεξ μπορείς να κάνεις ανάλογα με τη διάθεσή σου;

Υπάρχουν στιγμές που νιώθεις τη libido σου στα ύψη, άλλες πάλι η αυτοπεποίθησή σου χτυπάει κόκκινο και άλλες πάλι δεν υπάρχει καμία διάθεση. Τι γίνεται τότε;

Αισθάνεστε sexy: Υπάρχουν κάποιες μέρες που νιώθεις πως όλα πάνω σου είναι τέλεια. Από τα μαλλιά σου μέχρι την μικρότερη λεπτομέρεια στο outfit σου. Τις μέρες εκείνες είναι που ξυπνά η σέξι κρυφή πλευρά σας. Έχετε διάθεση για ερωτικό αλλά και πιο kinky παιχνίδι.

Sex vs ανασφάλεια: Τις υπόλοιπες μέρες νιώθετε τουλάχιστον 5 κιλά πάνω από το πραγματικό σας βάρος, τα μαλλιά σας δεν υπακούν ενώ ότι και να φορέσετε δεν σας κολακεύει. Αφεθείτε λοιπόν στην αγκαλιά του συντρόφου σας για "παρηγοριά". Δεν χρειάζεται να αφαιρέσετε όλα σας τα ρούχα. Ιδανικά, για τις μέρες αυτές είναι φουστάνια και φούστες. Μετά το σεξ η αυτοπεποίθηση και η διάθεση θα έχουν επανέλθει σε φυσιολογικά επίπεδα.

Έχετε ανάγκη από χαλάρωση: Υπάρχει καλύτερο αγχολυτικό από το σεξ; Αν είστε κουρασμένες, εκνευρισμένες, αγχωμένες χωρίς δεύτερη σκέψη βουτήξτε με το σύντροφό σας στην μπανιέρα και κάντε μαζί ένα ζεστό αφρόλουτρο. Όλα λειτουργούν υπέρ σας.

Διάθεση για πρόκληση: Η αυτοπεποίθηση είναι στο κόκκινο και έχετε όρεξη για παιχνίδια. Μπορείτε λοιπόν να τον προκαλέσετε αλλά και να το προσκαλέσετε κατά συνέπεια σε ένα παιχνίδι χωρίς όρια. Για να πάρετε μια ιδέα, την ώρα που είστε κάπου έξω, ψιθυρίστε του στο αυτί ότι δεν φοράτε εσώρουχο.

Θέλετε να κρυφτείτε και η χαρά δεν σας αφήνει… Αν για ένα περίεργο λόγο σας έχει έρθει η διάθεση να «φωνάξετε» για τον ερωτά σας, τότε το ιδανικό μέρος είναι ένας δημόσιος χώρος. Με προσοχή, πάντα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.