WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

3+1 tips για τη σεξουαλική σας ζωή


27 Μαΐου 2013

Μερικά απλά πράγματα που μάλλον τα θεωρείτε δεδομένα μπορούν να μειώσουν τη σεξουαλική απόλαυση. Η ρουτίνα, το άγχος και άλλοι παράγοντες μπορούν να επηρεάσουν αρνητικά τη σεξουαλική σας ζωή. Πώς μπορείτε να τη διατηρήσετε σε καλά επίπεδα;

Ιδού μερικές προτάσεις:

Μάθετε τι σας αρέσει: Είναι σημαντικό να γνωρίζετε καλά το σώμα σας. Τις ερωτογενής σας ζώνες. Τι είναι αυτό που σας αρέσει ή όχι. Για να μάθετε πρέπει να πειραματιστείτε. Δοκιμάστε νέες στάσεις και πράγματα για να συνειδητοποιείτε τι είναι αυτό ακριβώς που σας ερεθίζει και σας προκαλεί.

Αγαπήστε το σώμα σας: Η ερωτική απόλαυση διπλασιάζεται αν αφεθείτε ελεύθερες. Κι αυτό μπορεί να γίνει μόνο αν νιώθετε άνετα με το σώμα σας. Εξοικειωθείτε με το κορμί σας. Είναι πολύ sexy νιώθει ο σύντροφός σας ότι έχετε αυτοπεποίθηση.

Συγκεντρωθείτε στη στιγμή: Όταν κάνετε sex πρέπει να είστε 100% εκεί. Ζήστε τη στιγμή, αφήστε για λίγο τις σκέψεις σας και τα πράγματα που έχετε να κάνετε. Υποχρεώσεις δεν σταματούν πότε.

Συζητήστε τις ανάγκες σας:  Αν το απαιτήστε είναι υπερβολικό, τότε μιλήστε με το σύντροφό σας για τις ανάγκες που έχετε. Εξηγήστε του ότι σ’ αυτή ή την άλλη στάση νιώθετε πιο άνετα ή είναι καλύτερη για την δικής σας απόλαυση. Μη ντρέπεστε να του πείτε να κάνετε πράγματα που σας ερεθίζουν και σας διασκεδάζουν. Μπορεί τελικά να έχετε περισσότερα κοινά απ’ ότι νομίζετε.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.