WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Χαρούμενες σε μισή ώρα


30 Μαΐου 2013

Ποιος μπορεί να ονειρεύεται σε γκρίζες μέρες; Οι γρήγοροι ρυθμοί, το άγχος, τα οικονομικά προβλήματα έχουν δημιουργήσει ένα κλίμα δυσάρεστο.

Αν νιώθετε ψυχολογικά πεσμένες και πως όλα πάνε στραβά τότε σας δείτε μερικά tips για να ανεβάσετε την διάθεσή σας μέσα σε μισή ώρα.

Βάλτε ενέργεια στη ζωή σας:

• Αν μιλάτε στο τηλέφωνο και κάθεστε, σηκωθείτε όρθιοι και δώστε ενέργεια και χρώμα στη φωνή σας.

• Προτιμήστε να ανεβείτε με τις σκάλες και όχι με το ασανσέρ.

Περπατήστε: Κάντε έστω μια δεκάλεπτη βόλτα περπατώντας στον ήλιο. Οι έρευνες έχουν δείξει πως ο ήλιος βοηθάει στην έκκριση κάποιων χημικών ουσιών του εγκεφάλου που είναι υπεύθυνες για την διάθεση.

Μιλήστε με τους φίλους σας. Πάρτε τηλέφωνο ένα παλιό σας φίλο να μιλήσετε που έχετε καιρό ή προτείνετε του να πάτε έξω για ένα καφέ. Η επικοινωνία θα σας φτιάξει την διάθεση.

Σταματήστε την γκρίνια. Φτάνει πια με την μιζέρια και οργανωθείτε. Ήρθε η ώρα να βρεθείτε αντιμέτωπες με τα προβλήματα σας. Ψάξτε να βρείτε λύσεις και μην χάνετε άλλο χρόνο, ότι έχετε αναβάλλει μέχρι στιγμή ήρθε η ώρα να το μπει πάλι σε πρόγραμμα.

Βελτιώστε το περιβάλλον σας. Προσπαθήστε να οργανώσετε το χώρο σας ώστε να υπάρχει ηρεμία και τάξη γύρω σας. Η εξωτερική ηρεμία και οργάνωση του περιβάλλοντος συμβάλλει και στην εσωτερική ηρεμία.

Ενημερωθείτε για ένα θέμα. Μπορείτε να ψάξετε στο διαδίκτυο να βρείτε πληροφορίες για ένα θέμα που σας απασχολούσε και επιτέλους να ενημερωθείτε για αυτό. Ακόμα μπορείτε να αγοράσετε ένα βιβλίο για το θέμα αυτό.

Η αλήθεια είναι πως πολλές φορές οι εξελίξεις της ζωής μπορούν να μας αποπροσανατολίσουν για το τι είναι ευτυχία, αυτό που έχει σημασία είναι να ζούμε τη ζωή μας με ένταση, ενέργεια και να επικοινωνούμε με τους ανθρώπους μας.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.