WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

5 λόγοι για τους οποίους μία γυναίκα χρειάζεται έναν κολλητό


10 Σεπτεμβρίου 2013

Κι όμως, μπορείτε να έχετε τον δικό σας buddy, χωρίς το σεξ να σας ενώνει. 

Πολλοί δεν πιστεύουν για την ύπαρξη φίλιας ανάμεσα στα δύο φύλα. Κι όμως, εμείς πιστεύουμε πως υπάρχει. Μπορεί να είναι σπάνια αλλά αυτό είναι άλλωστε που χαρακτηρίζει και τη μοναδικότητα της. Όσες λοιπόν είναι τυχερές και έχουν στη ζωή τους έναν πραγματικά άνδρα φίλο τότε θα βρουν πολλά κοινά στους παρακάτω λόγους. Αν πάλι δεν έχουν θα βρουν αρκετούς τους λόγους για να αποκτήσουν την φιλία αυτή.

  • Είναι πάντα ειλικρινής για την εικόνα σου. Για την ακρίβεια την ολοκληρωμένη σου εικόνα αφού σου δίνει πληροφορίες και για την ανδρική ματιά. Πολλές φορές ακούμε θετικά σχόλια από τις φίλες μας για το πόσο ωραία είναι τα μαλλιά μας ή τα ρούχα μας ή αν χάσαμε τα περιττά κιλά που μας ταλαιπωρούσαν. Όταν όμως ακούσουμε τα ίδια σχόλια από έναν άνδρα τότε θα ξέρουμε πως είναι όντως αλήθεια, χωρίς να κρύβεται από πίσω ζήλια.
  • Ο «φύλακας» άγγελός σου: Είναι εκείνος που θα σας ξελασπώσει στις κοινωνικές υποχρεώσεις. Γάμοι, βαφτίσια, πάρτι γενεθλίων και γενικότερα όλα αυτά τα τυπικό–εθιμικά δρώμενα, γίνονται πιο ανεκτικά όταν σας συνοδεύει.
  • Είναι καλός φίλος με όλη τη σημασία της λέξης. Όταν έχετε πρόβλημα είναι εκεί, δίπλα σας για να σας παρηγορήσει και να σας βοηθήσει. Δεν προσπαθεί να βγάλει συμπεράσματα, δεν προσπερνά τα συναισθήματα σας, δεν ασκεί κριτική για τη συμπεριφορά σας και το κυριότερο ξέρει να ακούει.
  • Σας φροντίζει. Για ένα περίεργο λόγο, οι άντρες φίλοι είναι οι τέλειοι σύντροφοι. Είναι τρυφεροί, συναισθηματικοί, gentleman, σας κάνουν να γελάτε και να περνάτε υπέροχα. Απ’ την άλλη σας προσφέρουν σιγουριά και ασφάλεια. Δεν μπορούμε να καταλάβουμε γιατί συμβαίνει αυτό. Τι να πούμε; Υποτίθεται ότι το σεξ βοηθάει τα πράγματα, δεν τα μπερδεύει περισσότερο.
  • Είναι ο τέλειος "προξενητής": Έχει μεγάλο κύκλο γνωριμιών και το καλύτερο είναι πως ξέρει καλά ποιος αξίζει και ποιος όχι. Μπορεί να μην του αρέσει η διαδικασία του προξενιού αλλά εσείς τις καλές συστάσεις θέλετε μόνο.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.