WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Γιατί δεν έχει όρεξη για σεξ;


25 Απριλίου 2014

Τι γίνεται τότε;

Είναι μία δύσκολη και καθόλου ευχάριστη υπόθεση. Ο ερωτικός σας σύντροφος σας βάζει σε μία διαδικασία να σκεφτείτε αν είστε αρεστή ακόμα ή όχι. Αν είναι προσωπικό το θέμα ή αν φταίει κάτι άλλο. Σε κάθε περίπτωση πάντως καλό είναι να κάνετε μία κουβέντα μαζί του. Να μοιραστείτε τις σκέψεις και να μάθετε τις δικές του.

Ωστόσο, πρέπει να ξέρετε πως ένας άντρας χάνει τη στύση του επειδή:

  • Νιώθει νευρικότητα. «Η πίεση στην οποία υποβάλλει ο άντρας προκειμένου να έρθει σε στύση, να την κρατήσει και να ικανοποιήσει τη σύντροφό του, μπορεί να του στοιχίσει τη στύση εξ’ αρχής», εξηγεί Dr. Jane Greer, θεραπευτής και συγγραφέας το βιβλίου «What About Me? Stop Selfishness From Ruining Your Relationship». Συνεπώς, με την κουβέντα μπορείτε να ξεκαθαρίσετε κάποια πράγματα.
  •  Λόγω αλκοόλ. Τι και αν μερικοί άντρες πιστεύουν πως με το αλκοόλ γίνονται καλύτεροι εραστές, έρευνες έρχονται να αποδείξουν το αντίθετο. Το ποτό καταστέλλει τη λειτουργία του νευρικού συστήματος και καθυστερεί τα αντανακλαστικά, οπότε μην σας κάνει εντύπωση αν ένας άντρας που τα έχει πιει λίγο παραπάνω δεν μπορεί να έρθει ή να διατηρήσει τη στύση σου. Η αυτοπεποίθηση του όντος είναι καλύτερη γι΄αυτό νιώθει και καλύτερος εραστής.
  • Το βάρος. Τα πολλά κιλά μπορούν να γίνουν αιτία πολλών προβλημάτων. Εν προκειμένω, δυσκολεύουν τη καλή κυκλοφορία του αίματος και καταστρέφουν τα αιμοφόρα αγγεία, με αποτέλεσμα ο υπέρβαρος άντρας να δυσκολεύεται να κρατήσει τη στύση του.
  • Προβλήματα υγείας. Παθήσεις όπως ο διαβήτης, οι καρδιοπάθειες ή η υψηλή πίεση κ.ά, αλλά και προβλήματα ψυχολογικής φύσεως μπορεί να μπλοκάρουν τη στυτική του λειτουργία. Η φαρμακευτική αγωγή που ακολουθεί σε κάθε περίπτωση βελτιώνει την κατάσταση.
  • Το επίπεδο της τεστοστερόνης σε έναν αντρικό οργανισμό μειώνεται με τα χρόνια, γι’ αυτό οι άντρες χάνουν τα μαλλιά τους και δυσκολεύονται στη στύση τους, μεταξύ άλλων.
  • Έχει άγχος. Και ποιος άνθρωπος δεν έχει άγχος στις μέρες μας. Όμως, αν ένας άντρας είναι αγχωμένος και έντονα στρεσαρισμένος με τη δουλειά του τότε τα πράγματα είναι δύσκολα. Απ΄εκεί αντλεί όλη του την γοητεία και status. Συνεπώς, δώστε του λίγο χρόνο ή βρείτε τρόπο να τον χαλαρώσετε.
Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.