WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Αγαπήστε το σώμα σας και … κολυμπήστε


19 Αυγούστου 2014

Περνάει το καλοκαίρι και οι αμφιβολίες και οι ανησυχίες για το σώμα σας δεν έχουν εξανεμιστεί ακόμα. Σηκώνεστε απ΄την ξαπλώστρα κοιτάτε την κυτταρίτιδα, πηγαίνετε ντυμένες μέχρι το beach bar, προτιμάτε ερημικές παραλίες και όλα αυτά γιατί; 

Γιατί πολύ απλά δεν τα έχετε βρει με το σώμα σας. Δεν είναι εύκολο αλλά σίγουρα αυτό που νιώθετε για το σώμα σας είναι πιο δύσκολο. Μήπως λοιπόν είναι καιρός να δείτε τα πράγματα διαφορετικά; Να αγαπήσετε το σώμα σας και να είστε σίγουρες πως αυτό που νιώθετε αυτό εκπέμπετε και στους άλλους γύρω σας.

Οι παρακάτω συμβουλές μπορεί να σας φανούν βοηθητικές.

1. Κάντε μία λίστα με όλα όσα σας αρέσουν στο σώμα σας. Θα ανακαλύψετε πως αγαπάτε πολλά περισσότερα σημεία απ΄όσα νομίζατε.

2. Βρείτε ποιο είναι το δυνατό σας σημείο και αναδείξτε το με το κατάλληλο ντύσιμο.

3. Σκεφτείτε ότι κάθε γυναίκα έχει ξεχωριστό σωματότυπο. Γι΄αυτό άλλωστε είστε και μοναδικές. Μην συγκρίνετε λοιπόν τον εαυτό σας με τις φίλες σας ή με τα κορίτσια που φιγουράρουν στα εξώφυλλα των περιοδικών.

4. Μην υποβάλλετε τον εαυτό σας σε εξαντλητικές δίαιτες. Πρώτον, δεν καταφέρνετε τίποτα και δεν δεύτερον δεν είναι σωστό για την υγεία σας. Η υγιεινή διατροφή θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε το βάρος σας και να κάνετε καλό στον οργανισμό σας.

5. Γυμναστείτε. Εντάξτε την άσκηση στη ζωή σας.

6. Αθληθείτε. Δείτε το σώμα σας να αλλάζει σταδιακά και την αυτοπεποίθησή σας να ανεβαίνει. Χρειάζεται μόνο επιμονή και υπομονή.

7. Παρατηρήστε τους ανθρώπους γύρω σας. Δεν είναι όλοι με αναλογίες μοντέλου, έτσι δεν είναι;

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.