WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Οι κρυμμένοι θησαυροί στη ντουλάπα του άντρα


19 Οκτωβρίου 2014

‘Πινελιές’ από αντρικό στυλ μπορούν να δώσουν προσωπικότητα, ακόμα και θηλυκότητα στο στυλ σας.

Καθώς τα πορτοφόλια σφίγγουν, η αντρική ντουλάπα μπορεί να γίνει πηγή ανανέωσης. Περιμένετε να μείνετε μόνη σπίτι και ορμήξτε στη ντουλάπα του. Έτσι κι’ αλλιώς δεν πρόκειται να καταλάβει τίποτα. Αλλά και στα μαγαζιά, τα αντρικά ρούχα είναι συχνά φτηνότερα.

Ας τα δούμε κομμάτι-κομμάτι:

Σακάκια: Με τα original μην ασχοληθείτε. Γιατί έχουν πλατάρες και μακριά μανίκια. Όμως, ψάξτε τα αντρικού στυλ σακάκια στα γυναικεία. Συνδυάστε το σακάκι με μακό κολλητά μπλουζάκια και κοσμήματα.

Πουκάμισα: Ναι σε όλα. Διαλέξτε τα μικρότερα νούμερα. Εδώ τα μακριά μανίκια δεν είναι πρόβλημα, καθώς όταν διπλώνονται γίνονται στυλάτα. Τα κομψότερα είναι τα κλασσικά, και όχι τα καρώ τύπου country-βλαχιά.

Μανικετόκουμπα: Σας ενθαρρύνω να του τα πάρετε, με συνοπτικές διαδικασίες. Γίνονται τα καλύτερα σκουλαρίκια. Αλλά και στα δικά σας πουκάμισα δίνουν μοναδικό στυλ.

Γραβάτες: Μπορείτε να τις αξιοποιήσετε, με φειδώ όμως για να μην θυμίζετε George Michael και τη Demi Moore στα 80s. Φοριούνται σαν φουλάρια και ζώνες.

Μακώ: Τα λευκά γίνονται τα καλύτερα νυχτικά. Κοντά και σέξι. Όλα τα άλλα, κολεγιακά και μη, ξεχάστε τα.

Πυτζάμες: Αν είναι λεπτός, τις φοράτε όπως είναι. Το κλασσικό είναι μόνο το πάνω μέρος για χαλάρωση στο σπίτι και για ύπνο, ή μόνο το κάτω με κολλητό μακό (εννοείται με ντεκολτέ).

Εσώρουχα: Τα κλασσικά μποξεράκια μεταμορφώνονται σε σορτσάκια το καλοκαίρι. Από κάτασπρα μέχρι χρωματιστά, λουλουδάτα, με μικυμάους. Έτσι προήλθε το «του πήρανε τα σώβρακα».

Παντελόνια: Το ίδιο με τα σακάκια. Μην προσπαθείτε. Ακόμα και το boyfriend στυλ στα γυναικείο είναι συχνά προβληματικό, γιατί πρέπει να είσαστε σχετικά ψηλή και με ίσιο πόδι. Όμως, το πλεονέκτημά τους είναι ότι πηγαίνουν σε γυναικείες σιλουέτες με αυτές τις προδιαγραφές, ακόμα και αν έχουν κοιλίτσες.

Ρολόγια: Κορυφαία. Βουτήξτε τα με την πρώτη ευκαιρία. Μία φίλη είχε συμβουλεύσει την κολλητή της να κρατήσει σαν «λάφυρο» ένα ρολόι που είχε ξεχάσει ένας πρώην στο σπίτι της.

Παπούτσια: Όχι Παπουτσωμένος Γάτος, απλώς αντιγράφετε το στυλ. All Star-άκια είναι μεγάλη αγάπη. Επίσης, πολύ μου αρέσουν τα παλιομοδίτικα δερμάτινα τρυπητά.

Με πρόσχημα λοιπόν να τον βοηθήσετε να φτιάξει την ντουλάπα του (μεγάλη κακουχία για τους άντρες), κάνετε μία ανασκαφή, αξίζει τον κόπο.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.