WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Ποια είναι η πιο γνωστή απορία για τη ζωή;


14 Νοεμβρίου 2014

Ο λόγος γίνεται για μια ερώτηση που οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν θέσει κάποια στιγμή στη ζωή τους: Ποιο είναι το σημείο απ΄το οποίο δεν υπάρχει επιστροφή;

Είναι αυτή η κομβική στιγμή που νιώθουμε ότι έχουμε κάνει ένα βήμα που θα αποβεί καθοριστικό, με τη μία ή την άλλη έννοια, για τη βιογραφία μας. Όπως ένας ταξιδιώτης που, έπειτα από μακρά αναμονή, τελικά αντιλαμβάνεται ότι το τρένο ξεκινάει και αφήνει πίσω του όλα τα καλά ή τα κακά που έχει ζήσει, η ζωή είναι ένα ταξίδι με μία μόνη κατεύθυνση: προς τα εμπρός. 

Δεν μπορούμε να γυρίσουμε στο παρελθόν, το πολύ πολύ να το ανακαλέσουμε στη μνήμη μας για να κατανοήσουμε τους δρόμους που πήραμε τότε. Ό,τι κάναμε καλώς μένει σαν κληρονομιά μας. Κι εκείνο που κάναμε κακώς δεν μπορεί πια να ξεγίνει. Η σκόνη του χρόνου θα το σκεπάζει μέχρι να σβήσει το ίχνος του. Η σκόνη του χρόνου θα το σκεπάζει μέχρι να σβήσει το ίχνος του. Το μόνο που έχουμε είναι η διαδρομή της ζωής, ένα ταξίδι ευτυχώς χωρίς επιστροφή, καθώς έτσι είμαστε αναγκασμένοι να παίρνουμε γενναίες αποφάσεις.

Σας αφήνουμε με κάτι που είχε πει η ηθοποιός, Mae West,  "Μόνο μια φορά ζει κανείς, αλλά, αν το κάνεις καλά, η μια φορά είναι αρκετή". 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.