WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Μη φοβάστε τα όνειρά σας!


31 Ιανουαρίου 2015

Ο Ουίλλιαμ Φοκνέρ έλεγε πως «οι σοφοί έχουν όνειρα αρκετά μεγάλα για να μην τα χάνουν απ΄το βλέμμα τους όταν τα κυνηγάνε».  Σας προβληματίζει καθόλου αυτό; Είναι γεγονός πως ότι καταφέρνει κανείς στη ζωή του, το έχει από πριν φανταστεί. Πρώτα ονειρεύεται κάποιος κάτι, και μετά αναζητά τα μέσα για να το πραγματοποιήσει. Τα επιτεύγματα έχουν θέση στην αντίθετη πλευρά της φαντασίας, αλλά από αυτήν προήλθαν.

Το πεπρωμένο ενός ανθρώπου εξαρτάται από το μεγαλείο των ονείρων του, ανεξάρτητα αν θα προσπαθήσει να τα εκπληρώσει. Μπορείς να κάνεις μεγάλα όνειρα ή φοβάσαι; Η αλήθειά είναι ότι πολλοί άνθρωποι έχουν πάψει να ονειρεύονται. Τα όνειρα τους, μοιάζουν με τα όνειρα ενός παιδιού ή  έφηβου. Είναι τις περισσότερες φορές τόσο ρεαλιστικά και ηττοπαθή, όπως για παράδειγμα «έτσι είναι η ζωή». Ωστόσο, με την διάθεση του ηττημένου είναι αδύνατο να πράξεις κάτι σημαντικό. Ο Νίτσε έλεγε πως «τίποτα δεν τόσο δικό μας, όσο τα όνειρα μας». Για το λόγο αυτό, αν τα αφήσει κάποιος να χαθούν, εγκαταλείπει συγχρόνως κάτι πολύ σημαντικό που έχει: την ευκαιρία να τα πραγματοποιήσει. Αν δεν ονειρευτείς, αν δεν επιθυμήσεις κάτι σπουδαίο, πως θα αναζητήσεις τον τρόπο να το πετύχεις; Προσπάθησε να σκεφτείς ποια είναι τα μεγαλύτερα σου όνειρα. Ποια έχουν εκπληρωθεί από αυτά και ποια όχι; Ποια θα ονειρευτείς από δω και πέρα; 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.