WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

5 τρόποι για να κάνετε σεξ όταν έχετε παιδιά


29 Σεπτεμβρίου 2016

alicia-silverstone-kind-mama-1.jpg
Είστε νέοι γονείς και έχετε στρέψει όλο το ενδιαφέρον στο μικρό αυτό πλασματάκι που εισέβαλε με τόσο όμορφο τρόπο στη ζωή σας. Αντιλαμβάνεστε όμως ότι έχετε παραμελήσει τη σεξουαλική σας ζωή και δεν είστε οι μόνοι. Σύμφωνα με μια έρευνα το 80% των ζευγαριών που αποκτάνε παιδιά, μειώνουν τις σεξουαλικές επαφές. Στο νέο σας ρόλο του γονέα, ίσως ο ύπνος σας ακούγετε καλύτερος από το σεξ.  Σε κάθε περίπτωση όμως δεν πρέπει να ξεχνάτε ότι εκτός από γονείς είστε και ζευγάρι που μπορεί αλλά και πρέπει για το καλό της σχέσης, να έχει μια καλή σεξουαλική ζωή. Δείτε πώς.
  1. Επαναφέρετε την τάξη και το σεξ στην κρεβατοκάμαρα
Μπορεί τις πρώτες μέρες με ένα μωρό στο σπίτι, το υπνοδωμάτιο σας να είχε γίνει το πιο θορυβώδες μέρος του σπιτιού σας. Όσο μεγαλώνουν όμως τα παιδιά αυτό θα πρέπει να σταματήσει, η κρεβατοκάμαρα δεν είναι τόπος συγκέντρωσης. Το παιδί δεν μπορεί να μπαίνει ανά πάσα στιγμή μέσα και να ξαπλώνει στο κρεβάτι σας. Θέστε κανόνα που δεν θα επιτρέπει στο παιδί να εισβάλει όποτε θέλει στο κρεβάτι. Πρέπει να καταλάβει ότι το υπνοδωμάτιο είναι ο ιδιωτικός χώρος του μπαμπά και της μαμάς. Αν θέλει να παίξετε και να διασκεδάσετε υπάρχουν και άλλα δωμάτια.
  1. Κλείστε ραντεβού στο υπνοδωμάτιο
Η κρεβατοκάμαρα είναι το μοναδικό μέρος του σπιτιού που μπορείτε να κλειδώσετε την πόρτα και να μείνετε μόνοι σας. Προγραμματίστε από νωρίς μια συγκεκριμένη ώρα να βρεθείτε οι δυο σας στο υπνοδωμάτιο, βάλτε τα παιδιά για ύπνο, κλείστε την πόρτα και αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη. Αν έχετε χρόνο μπορείτε να δημιουργήσετε και μια ρομαντική ατμόσφαιρα, με κεράκια, αρωματικά στικ και λάδι για μασάζ. Η νύχτα σίγουρα θα είναι μεγάλη- αρκεί τα μικρά να μην δουν κανέναν εφιάλτη.
  1. Αφήστε τα παιδιά για λίγες ώρες σε έναν συγγενή
Τα Σάββατα είναι η ευκαιρία σας να μείνετε για λίγο μόνοι σας, μη διστάσετε λοιπόν και αδράξτε την. Αφήστε τα παιδιά στους παππούδες ή σε κάποιον άλλον συγγενή και απολαύστε για λίγες ώρες την ησυχία του σπιτιού. Κάντε ένα ζεστό μπάνιο μαζί με το σύντροφο σας και εκμεταλλευτείτε το γεγονός ότι είστε επιτέλους ολομόναχοι.
  1. Εκμεταλλευτείτε τις εξωσχολικές δραστηριότητες
Τσεκάρετε ποια εξωσχολική δραστηριότητα απασχολεί το μικρό σας και κανονίστε -με την προϋπόθεση να βολεύει και τους δυο- ένα ρομαντικό ραντεβού με το σύζυγο σας. Ίσως είναι λίγο δύσκολο να συντονιστείτε στα ωράρια, όμως η προσπάθεια μετράει.
  1. Μετακινηθείτε σε άλλο δωμάτιο
Αν είστε νέοι γονείς συνήθως μοιράζεστε το ίδιο δωμάτιο με το μωρό, με αποτέλεσμα να δυσκολεύεστε να κάνετε σεξ. Σε αυτή την περίπτωση μπορείτε να πάτε για λίγο το μωρό σε άλλο δωμάτιο. Να είστε σίγουροι ότι δεν θα το πάρει προσωπικά. Αν παρόλα αυτά δεν θέλετε να το μετακινήσετε, τότε μετακινηθείτε εσείς και πηγαίνετε σε άλλο μέρος του σπιτιού, όχι μόνο θα κάνετε σεξ, αλλά θα αλλάξετε και παραστάσεις.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.