Σημάδια που δείχνουν πως ενδιαφέρεται για εσένα

Τετάρτη, 29 Αυγούστου 2018
tyler-nix-601520-unsplash.jpg

Οι περισσότεροι από εμάς δεν γνωρίζουμε καν τα σημάδια που κάποιος δείχνει όταν τον ελκύουμε. Μπορεί να καθόμαστε επί ώρες μαζί με κάποιον και να μην έχουμε παρατηρήσει πως ενδιαφέρεται πραγματικά για εμάς. Υπάρχουν όμως συγκεκριμένες ενδείξεις και αυτές θα αποκαλύψουμε παρακάτω.

Κάποιος που θέλει να σας πλησιάσει θα χρησιμοποιήσει κάθε δικαιολογία για να σας αγγίξει και φυσικά θα είναι σε κοντινή απόσταση από εσάς. Το σώμα του θα είναι στραμμένο προς το μέρος σας και θα έχετε την αμέριστη προσοχή του.

Διαβάστε εδώ: Γιατί το σεξ πρέπει να έχει πρωταρχική θέση στη ζωή μας

Οι κόρες των ματιών του θα είναι διασταλμένες. Είναι αποδεδειγμένο πως όταν κοιτάμε κάτι που μας ενδιαφέρει οι κόρες διαστέλλονται.

Γελάει συνέχεια με τα αστεία σας. Ένας καλός τρόπος για να μάθετε εάν ενδιαφέρεται για εσάς, είναι να του λέτε κάτι που δεν είναι και τόσο αστείο και να περιμένετε την αντίδρασή του. Εάν γελάσει τότε σημαίνει ότι του αρέσετε αρκετά.

Αντιγράφει τις κινήσεις σας. Αν κάποιος με τον οποίο μιλάτε μιμείται την κίνησή σας και τη συμπεριφορά σας, σημαίνει ότι αναζητάει να έχει σχέση μαζί σας.

Είναι νευρικός. Όλοι νιώθουμε μια νευρικότητα όταν μιλάμε με κάποιον που μας ενδιαφέρει. Εάν λοιπόν ενδιαφέρεται για εσάς το πιο πιθανό είναι να χαμογελάει ανεξέλεγκτα και να χάνει τα λόγια του.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα