WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Το ένα πράγμα που έχουν κοινό τα ζευγάρια σε ευτυχισμένους γάμους


22 Φεβρουαρίου 2019

beach-carry-coat-698886.jpg

Η αλήθεια είναι πως τα παντρεμένα ζευγάρια έχουν τόσο λίγο χρόνο στη διάθεσή τους, που μπορεί να είναι δύσκολο να αφιερωθούν στη σχέση τους. Μεταξύ των απαιτήσεων της δουλειάς, τη φροντίδα των παιδιών- εάν έχουν- και των ατελείωτων καθημερινών υποχρεώσεων, πρέπει να φροντίσουν και το γάμο τους.

Διαβάστε εδώ: Τι αποκαλύπτουν οι σεξουαλικές φαντασιώσεις για το χαρακτήρα μας

Υπάρχει όμως ένα κοινό χαρακτηριστικό σε όλα τα ευτυχισμένα παντρεμένα ζευγάρια. Και πραγματικά αυτό το χαρακτηριστικό δεν απαιτεί πολύ χρόνο, ούτε χρήματα. Θέλετε να μάθετε ποιο είναι; Είναι η καθημερινή επαφή. Τα ευτυχισμένα ζευγάρια επικοινωνούν μέσα στην ημέρα κατά μέσο όρο τρεις με πέντε φορές για πέντε με δέκα λεπτά τη φορά, είτε μέσω μιας γρήγορης κλήσης είτε μέσω ενός γραπτού μηνύματος. Φαίνεται πολύ απλό, αλλά είναι πολύ σημαντικό ώστε να είναι μια σχέση υγιής και ευτυχισμένη. Αν μιλάτε μέσα στην ημέρα με το σύντροφό σας, έστω και για πέντε λεπτά, θα γνωρίζετε εάν είχε μια καλή ή κακή ημέρα ή εάν η συνάντηση πήγε καλά ή όχι και έτσι όταν βρίσκεστε στο σπίτι θα ξέρετε τι να συζητήσετε.

Διαβάστε εδώ: Γιατί πρέπει να σταματήσετε να ψάχνετε την αδελφή ψυχή σας

Αυτή η τεχνική λειτουργεί για όλα τα ζευγάρια ανεξαρτήτως εάν έχουν ή όχι παιδιά, γιατί τους φέρνει πιο κοντά και νιώθουν πως ο ένας νοιάζεται για τον άλλον. 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.