Το νούμερο ένα πράγμα που μισούν οι γυναίκες κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής

Τετάρτη, 07 Αυγούστου 2019

Το σεξ είναι μια από τις όμορφες απολαύσεις της ζωής. Όμως ας είμαστε ειλικρινείς, υπάρχουν και κάποια πράγματα που δεν μας αρέσουν κατά τη διάρκεια της επαφής. 

Με αυτό το σκεπτικό, η εταιρεία Lovehoney αποφάσισε να ερευνήσει 3.000 ενήλικες για το τι μισούν περισσότερο στην κρεβατοκάμαρα . Οι απαντήσεις θα μπορούσαν να σας φανούν από αρκετά οικείες μέχρι να σας εκπλήξουν. 

Τι είναι λοιπόν αυτό που μισούν περισσότερο οι γυναίκες στο σεξ; Το αίσθημα της αμηχανίας κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης, με το 30% των ερωτηθέντων να δίνει αυτή την απάντηση. Οι άντρες από την άλλη πλευρά δήλωσαν ότι δεν θέλουν να τελειώνουν πολύ γρήγορα. Η επόμενη απάντηση που έδωσαν οι γυναίκες είναι ότι τους ενοχλεί να μην έχουν οργασμό  και να μην κάνουν καθόλου προκαταρκτικά παιχνίδια. 

Εάν λοιπόν η αμηχανία είναι το νούμερο ένα πράγμα που μισείτε κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής, εστιάστε στο πώς νιώθετε κατά τη διάρκεια της πράξης και απολαύστε τη στιγμή. Και η αμηχανία θα χαθεί χωρίς να το καταλάβετε. 
 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα