WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Ecosexuals: Οι άνθρωποι που έρχονται σε οργασμό με τη φύση


29 Αυγούστου 2019

Ecosexuals: Οι άνθρωποι που έρχονται σε οργασμό με τη φύση

Σε ολόκληρο τον πλανήτη, οι διαδηλώσεις για την υπεράσπιση της ευημερίας του πλανήτη μας όλο και αυξάνονται. Οι πληγές που προκαλούν οι κλιματικές αλλαγές είναι τεράστιες και υπολογίζεται ότι θα χρειαστούν εκατομμύρια χρόνια για να υπάρξει επούλωση.

Την ίδια στιγμή που συμβαίνουν όλα αυτά, ένα νέο περιβαλλοντικό κίνημα γνωρίζει άνθηση. Πρόκειται για το Ecosexuality και τους Ecosexuals, οι οποίοι έχουν πάει την αγάπη τους για τον πλανήτη σε ένα εντελώς άλλο επίπεδο.

Τι είναι όμως το Ecosexuality; Είναι μια τάση σεξουαλικής ταυτότητας που σημαίνει να κάνεις σεξ με τη Γη, με σκοπό να τη σώσεις. Οι Ecosexuals συνδέουν το σεξ με την οικολογική συνείδηση και μάλιστα η κοινωνιολόγος του Πανεπιστημίου της Νεβάδα, Jennifer Reed, το αποκαλεί ως «ένα νέο είδος ερωτισμού για τη φύση». Στόχος τους είναι να επαναπροσδιορίσουν τον τρόπο που βλέπουμε τη γη, δηλαδή από το να βλέπουμε τον πλανήτη ως μητέρα, να τον βλέπουμε ως ερωμένη. Για παράδειγμα ορισμένοι ecosexuals αρκούνται στο να χρησιμοποιούν οικολογικά προϊόντα στο σεξ, άλλοι κάνουν βόλτες ολόγυμνοι στη φύση και άλλοι έχουν οργασμούς με λουλούδια, δέντρα, ακόμα και μέσα στη λάσπη.

Το κίνημα χρωστάει πολλά στις Annie Sprinkle και Elizabeth Stephens οι οποίες έχουν εκδώσει ένα «Ecosexuality μανιφέστο» και έχουν κάνει την παραγωγή αρκετών ταινιών για το θέμα, ενώ έχουν παρουσιαστεί σε πολλές γαμήλιες τελετές όπου εκείνες και άλλοι Ecosexuals σύντροφοι παντρεύονται τη γη.

Όπως υποστηρίζουν οι ίδιες στόχος του είναι  κάνουν το περιβαλλοντικό κίνημα λίγο πιο σέξι και διασκεδαστικό.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.