Αποφάσισες να κάνεις one night stand; Ακολούθησε αυτούς τους κανόνες

Σάββατο, 19 Οκτωβρίου 2019

Οι εποχές που το one night stand θεωρείτο ταμπού, έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Και τα δυο φύλα επιζητούν πλέον ανοιχτά μια βραδιά ερωτικού πάθους, δίχως απαραίτητα την προσδοκία μιας πιο σταθερής σχέσης.

Για όσους δεν γνωρίζουν το οne night stand είναι μια και μόνο μια σεξουαλική εμπειρία μεταξύ δυο ανθρώπων χωρίς συναισθηματική δέσμευση και προσδοκία για περαιτέρω κοινωνικές επαφές. Για να είμαστε πιο σαφείς πρόκειται για σεξ με κάποιον που δεν θα ξαναδείς ίσως και ποτέ ξανά. Σκοπός είναι η απόλαυση μέσω του σεξ, τίποτα λιγότερο τίποτα περισσότερο. Παρακάτω θα δείτε μερικούς κανόνες πριν βιώσετε την εμπειρία. 

Αρχικά πρέπει να κοιτάξετε βαθιά μέσα σας και να δείτε αν είστε έτοιμοι να δεχτείτε και να διαχειριστείτε τα συναισθήματά σας. Αναρωτηθείτε εάν μπορείτε να ζήσετε αυτή την εμπειρία χωρίς να πέσετε στην παγίδα να επενδύσετε συναισθηματικά σε κάποιον. Αν είστε έτοιμοι τότε είναι μια πολύ καλή αρχή.

Μια δεύτερη συμβουλή είναι να είστε νηφάλιοι.Είναι σημαντικό να έχετε καθαρή σκέψη και την ικανότητα να αρνηθείτε αν χρειαστεί.

Το πιο ασφαλές μέρος για το οne night stand είναι το σπίτι σας. Μη ξεχάσετε να ενημερώσετε την παρέα σας για το που θα βρίσκεστε και δώστε όσο πιο πολλές πληροφορίες μπορείτε, ώστε οι φίλοι σας να γνωρίζουν σχεδόν τα πάντα για το ερωτικό σας ραντεβού. Πάνω από όλα η ασφάλεια.

Και τέλος μη ξεχάσετε να χρησιμοποιήσετε προφυλακτικό. Μπορεί να ακούγεται αυτονόητο, ωστόσο πάνω στην ένταση της στιγμής πολλοί παραλείπουν να πάρουν τις κατάλληλες προφυλάξεις. 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα