WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Πώς να είστε ευτυχισμένοι όταν είστε single


22 Νοεμβρίου 2019

Πώς να είστε ευτυχισμένοι όταν είστε single

Το να είσαι single μπορεί να είναι δύσκολο ειδικά εάν είσαι πάνω από 30.


Όμως μια πρόσφατη μελέτη έδειξε πως οι παντρεμένες γυναίκες ήταν λιγότερο ευτυχισμένες από τις ελεύθερες. Επίσης οι ερευνητές διαπίστωσαν πως οι ενήλικες single άνω των 30 ετών ήταν πιο πιθανό να ξοδέψουν χρόνο με τους φίλους, την οικογένεια και τους συναδέλφους και είχαν πιο αισιόδοξη στάση απέναντι στη ζωή. 

Αν λοιπόν είστε single συνεχίστε την ανάγνωση και θα δείτε πώς μπορείτε να είστε ευτυχισμένοι.

Μπορείτε να ξεκινήσετε όποιο χόμπι σας αρέσει και να γυμνάζεστε όσο θέλετε. Υπάρχει ελεύθερος χρόνος και δεν έχετε να δώσετε λογαριασμό σε κανέναν, με αποτέλεσμα να είστε σε καλύτερη φυσική κατάσταση από τους δεσμευμένους φίλους σας.

Μπορείτε να κοιμάστε όσος επιθυμείτε. Και είναι λογικό αφού δεν έχετε παιδιά και σύζυγο για να σας ξυπνάνε από τα χαράματα.

Μπορείτε να ξοδεύετε τα χρήματα σας όπως θέλετε, όπου θέλετε και όποτε θέλετε.

Έχετε το χρόνο να τα βρείτε με τον εαυτό σας. Έτσι όταν επιλέξετε να κάνετε μια σχέση είστε πιο ώριμοι και συνειδητοποιημένοι. 

Και το κυριότερο δεν έχετε να λογοδοτήσετε σε κανέναν, μπορείτε να κάνετε ό,τι σας αρέσει. Γοήτευετε, σαγηνεύετε, προκαλείτε. Είστε στα καλύτερα σας.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.