WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Sploshing: Μια μορφή φετιχισμού που μπορεί να θέλετε να δοκιμάσετε


1 Μαΐου 2020

Sploshing: Μια μορφή φετιχισμού που μπορεί να θέλετε να δοκιμάσετε

Οι άνθρωποι μπορούν να διεγείρονται σεξουαλικά από τόσα πολλά διαφορετικά πράγματα. Ένα από αυτά είναι και το φαγητό. Μάλλον όχι ακριβώς από μόνο του, αλλά το φαγητό με τη μορφή σεξουαλικού παιχνιδιού. Και αυτή η μορφή φετιχισμού ονομάζεται sploshing.  

Ο όρος sploshing είναι όταν ένα άτομο ερεθίζεται με άφθονες ποσότητες μιας ουσίας, συνήθως φαγητό, η οποία εφαρμόζεται στο γυμνό δέρμα, στο πρόσωπο ή στα ρούχα. Πολλοί άνθρωποι έλκονται όταν νιώθουν την ουσία ή την τροφή επάνω τους, ενώ άλλοι προτιμούν να βλέπουν τον σύντροφό τους να πασαλείβεται με τρόφιμα που έχουν διαφορετικές υφές και χρώματα. Το sploshing εκτός από το φαγητό μπορεί να περιλαμβάνει επίσης και άλλες ουσίες, όπως κρέμα ξυρίσματος, λάσπη, μπογιά, λοσιόν κ.λπ.

Σύμφωνα με μια έρευνα οι πιο δημοφιλής ουσίες για το splosing είναι η κρέμα γάλακτος, τα ωμά αυγά, το γάλα, η λοσιόν, η σάλτσα σοκολάτας, οι χυμοί, κέτσαπ, το παγωτό, το φυστικοβούτυρο ακόμα και το κέικ μεταξύ άλλων. Μερικοί μπορεί να το απολαύσουν ως μια μορφή παιχνιδιού BDSM, στο οποίο υπάρχει ένα υποτακτικό στοιχείο (όπως ταπείνωση) και το άτομο πρέπει να καλυφθεί από μια ουσία. Ενώ κάποιοι άλλοι μπορεί απλά να απολαμβάνουν τη φυσική αίσθηση αυτών των ουσιών.

Τέλος μια θεωρία είναι, ότι τα άτομα που σχετίζονται με το splosing έχουν χαμηλή ευαισθησία στο άγγιγμα, η οποία αυξάνεται και εντείνεται από τις υγρές ουσίες που δρουν ως λιπαντικό κάτω από εφαρμοζόμενη πίεση ή τριβή.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.