Γιατί είστε ακόμα single;

Σάββατο, 23 Ιανουαρίου 2021

Υπάρχουν πολλές γυναίκες που αναρωτιούνται τι φταίει και δεν μπορούν να επιλέξουν τον σωστό σύντροφο. Είναι ένα σύνηθες θέμα συζήτησης σε πολλές παρέες γυναικών «το τι κάνω λάθος;» ή «μα αφού τα έχω όλα, δουλειά, εμφάνιση, προσωπικότητα, γιατί δεν μπορώ να βρω κάποιον;». 

Παρατηρώντας λοιπόν κανείς αυτό το φαινόμενο, καταλήγει στις εξής εξηγήσεις.

Ενεργοποιηθείτε. Είναι πολύ δύσκολο να συναντήσετε τον τέλειο άντρα με τον τρόπο που συμβαίνει στις ρομαντικές ταινίες, σε ένα βιβλιοπωλείο ή την ώρα που πάτε βόλτα τον σκύλο σας. 

Μειώστε το άγχος. Όσο πιο πολύ αγχώνεστε και πιέζετε να βρείτε το άλλο σας μισό τόσο πιο πολύ απελπίζεστε και κλείνεστε στον εαυτό σας. Σταματήστε να αγχώνεστε, εξάλλου τα πιο όμορφα πράγματα στη ζωή συμβαίνουν ξαφνικά. Πάρτε λοιπόν μια βαθιά ανάσα, χαλαρώστε και απολαύστε την ζωή σας. Ο ιδανικός σύντροφος θα εμφανιστεί σύντομα.

Αντιμετωπίστε την ρουτίνα σας. Οι απαιτήσεις της καθημερινότητας πολλές φορές σαμποτάρουν το κυνήγι της προσωπικής σας ευτυχίας. Η δουλειά, οι καθημερινές υποχρεώσεις πολλές φορές δεν σας αφήνουν ούτε χρόνο αλλά ούτε και ενέργεια για να βγείτε για ένα πότο. Οργανώστε τον χρόνο σας, έτσι, ώστε να έχετε περισσότερο ελεύθερο χρόνο να κάνετε πράγματα που σας αρέσουν. 

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits