WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Πώς χωρίζουν οι δυναμικές γυναίκες


20 Φεβρουαρίου 2021

Πώς χωρίζουν οι δυναμικές γυναίκες

Δεν είναι σπάνιο όταν οι άνθρωποι βρίσκονται στα πρώτα στάδια της σχέσης να θέλουν να είναι συνέχεια μαζί. Αυτό μπορεί στην αρχή να είναι χαριτωμένο και δικαιολογημένο. Στις περιπτώσεις όμως των ανεξάρτητων γυναικών η αδιάλειπτη επαφή πολλές φορές δεν είναι υποφερτή και η απόφαση είναι μονόδρομος. 

Πώς όμως χωρίζουν οι δυναμικές γυναίκες;

Οι δυναμικές γυναίκες έχουν μοναδική προσωπικότητα και ο τρόπος ζωής τους αντανακλάται σε όλους τους τομείς, ειδικά στις σχέσεις. Όταν ζούνε μια ευτυχισμένη σχέση, φροντίζουν και αγαπάνε το σύντροφό τους, αλλά όταν τα πράγματα πάνε στραβά είναι οι πρώτες που θα πούνε αντίο. Οι δυναμικές γυναίκες γνωρίζουν ότι δεν υπάρχει λόγος να θρηνήσουν για μια τοξική σχέση.

Δεν στεναχωριούνται, ούτε χάνουν μέρος της ζωής τους με ανθρώπους που δεν γνωρίζουν. Δεν ζητούν από κανέναν να μείνει μαζί τους, επειδή γνωρίζουν ότι τα συναισθήματα δεν θα είναι αληθινά. Οι δυναμικές γυναίκες κατανοούν μια πολύ σημαντική αλήθεια για τη ζωή: οι περισσότεροι άνθρωποι που περνούν από τη ζωή μας είναι προσωρινοί, δεν θα είναι μαζί μας για πάντα, οπότε δεν αξίζει να διακινδυνεύσουμε την ευτυχία μας για κάποιον που δεν αξίζει.

Δεν θα αποκαλύψουν ποτέ τις αδυναμίες τους. Στις πιο δύσκολες στιγμές θα φανεί η δύναμή τους και θα καταφέρουν να τα βγάλουν πέρα. Οι δυναμικές γυναίκες γνωρίζουν ακριβώς ποια είναι η αξία τους και αναζητούν συντρόφους με τους οποίους θα μπορούν να δημιουργήσουν μια σταθερή σχέση.

Μπορεί να έχουν απογοητευτεί από προηγούμενες σχέσεις, αλλά είναι πάντα ανοιχτές για να αγαπήσουν ξανά και ξέρουν πως υπάρχουν καλοί άνθρωποι.

Αν κάποιος αποφασίσει να χωρίσει μια δυναμική γυναίκα πρέπει να είναι εκατό τοις εκατό σίγουρος, γιατί δεν θα ξαναγυρίσει κοντά του εάν το μετανιώσει.

Οι δυναμικές γυναίκες ενδιαφέρονται περισσότερο να φροντίσουν τον εαυτό τους παρά να διεκδικήσουν μια σχέση που δεν έχει μέλλον. Όταν μια γυναίκα λέει αντίο, είναι ειλικρινής και δεν θα γυρίσει πίσω.

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.