WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Γιατί πρέπει να δώσετε προτεραιότητα στον σύζυγό σας έναντι των παιδιών σας


28 Απριλίου 2021

Γιατί πρέπει να δώσετε προτεραιότητα στον σύζυγό σας έναντι των παιδιών σας
Όταν παντρευτήκατε, το να περνάτε χρόνο μαζί με τον σύντροφό σας ήταν η μεγαλύτερη χαρά για εσάς. Αλλά λίγα χρόνια αργότερα, αυτό πιθανότατα άλλαξε.

Όταν παντρευτήκατε, το να περνάτε χρόνο μαζί με τον σύντροφό σας ήταν η μεγαλύτερη χαρά για εσάς. Αλλά λίγα χρόνια αργότερα, αυτό πιθανότατα άλλαξε.

Η παραμέληση του συντρόφου είναι το πιο συνηθισμένο λάθος που κάνουν τα παντρεμένα ζευγάρια. Μέχρι ξαφνικά η σύνδεση μεταξύ τους να χαθεί εντελώς.  

Οι άντρες συνήθως δίνουν προτεραιότητα στη επαγγελματική και κοινωνική του ζωή και οι γυναίκες αρχίζουν να παραμελούν τον σύζυγό τους μόλις φτάσουν τα παιδιά. Όμως ερωτευτήκατε γιατί περνάγατε χρόνο μαζί, και εάν σταματήσει αυτό θα χαλάσει και η σχέση. 

Στην πραγματικότητα, οι περισσότερες γυναίκες καταστρέφουν τους γάμους τους βάζοντας τα παιδιά τους σε προτεραιότητα και παραμελώντας τον σύντροφό τους. Και είναι απολύτως κατανοητό αφού ηανατροφή παιδιών είναι πολύ απαιτητική. Και σήμερα αισθανόμαστε κάπως ένοχοι αν δεν ασχολούμαστε πολύ με τα παιδιά μας.

Αλλά στην πραγματικότητα, οι σύγχρονοι άντρες και γυναίκες ασχολούνται περισσότερο με τα παιδιά τους από ποτέ. Και στις μέρες μας οι εργαζόμενες μητέρες περνούν περισσότερο χρόνο με τα παιδιά τους από ό, τι οι μητέρες μια γενιά πριν.

Αλλά όλες αυτές οι ώρες δεν βοηθούν πραγματικά τόσο πολύ. Επειδή αυτό που πραγματικά χρειάζονται τα παιδιά είναι να δουν τους γονείς τους να είναι ευτυχισμένοι μαζί. Αυτό τους εμπνέει να μάθουν τις δεξιότητες που θα χρειαστούν για να έχουν τις δικές τους υγιείς σχέσεις στο μέλλον.

Γίνετε το σωστό πρότυπο για τα παιδιά σας γιατί αυτό τους διδάσκει τις αξίες σας και τους βοηθά να εκτιμήσουν πόσο σκληρά πρέπει να εργάζονται οι ενήλικες. Φροντίστε τον εαυτό σας και περάστε χρόνο με τον σύντροφό σας. Γιατί όταν τα παιδιά πηγαίνουν για ύπνο, ο σύζυγός σας εξακολουθεί να θέλει να δει τη γυναίκα που ερωτεύτηκε. 

Αναρωτηθείτε πότε δώσατε το τελευταίο φιλί; Πόσο συχνά κρατιέστε χέρι χέρι; Γελάτα πραγματικά μαζί; Συζητάτε για το τι σας αρέσει στο κρεβάτι;

Έτσι, τη στιγμή που είστε και οι δύο σπίτι, καθίστε και περάστε μερικά λεπτά μαζί. Πείτε στα παιδιά να ασχοληθούν με κάτι άλλο και καθίστε μαζί να απολαύσετε ο ένας τη συντροφιά του άλλου. Σύντομα θα νιώσετε πιο χαλαροί και αυτό θα περάσει και στα παιδιά σας. 

Και δώστε προτεραιότητα στην ερωτική σας ζωή. Ενεργήστε ακόμα και στις πιο φευγαλέες παρορμήσεις και βεβαιωθείτε ότι δημιουργείτε ευκαιρίες για να κρατάτε το πάθος αναμμένο. Επειδή το να είστε ευτυχισμένοι μαζί έχει αντίκτυπο σε όλη την οικογένεια. 

 

Δείτε επίσης: Η ζωή μέσα από τα μάτια των κατοικίδιών μας

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.