WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Πώς να κάνετε την ερωτική επαφή να διαρκέσει περισσότερο


27 Μαΐου 2021

Πώς να κάνετε την ερωτική επαφή να διαρκέσει περισσότερο

Υπάρχουν μερικά πράγματα στη ζωή που δεν προορίζονται να διαρκέσουν πολύ, αλλά το σεξ ... δεν είναι ένα από αυτά.

Τώρα, δεδομένου ότι το 82 τοις εκατό από εσάς δεν είστε ικανοποιημένοι με το πόσο διαρκεί τη ερωτική επαφή, σύμφωνα με μια πρόσφατη δημοσκόπηση, θα σας δώσουμε μερικές συμβουλές για το πώς να διαρκεί περισσότερο.

Εξασκηθείτε σε τεχνικές αναπνοής

Μπορεί να σας ακούγεται περίεργη αυτή η συμβουλή, κι όμως η σωστή αναπνοή μπορεί να υποστηρίξει πολλαπλούς οργασμούς αλλά και να σας δώσει την κατάλληλη ενέργεια για να συνεχίσετε.

Να θυμάστε ότι το "σεξ" δεν σημαίνει μόνο διείσδυση

Ο καθένας έχει διαφορετικό ορισμό για το τι σημαίνει σεξ. Σε αυτό το πλαίσιο συγκεκριμένα, είναι σημαντικό να θυμάστε ότι το "σεξ" δεν σημαίνει μόνο διείσδυση. Μπορεί επίσης να περιλαμβάνει πολλά ερωτικά παιχνίδια, φιλιά, μασάζ κ.λπ. Η προθέρμανση θα αυξήσει τις πιθανότητες οργασμού και με αυτόν τον τρόπο δεν θα ενοχληθείτε εντελώς από τη διείσδυση που μπορεί να διαρκεί μόνο λίγα λεπτά. Επίσης, επαγγελματική συμβουλή: Το σεξ δεν πρέπει να τελειώνει μόνο επειδή ένας από εσάς είχε οργασμό.

Επικεντρωθείτε στην ευχαρίστηση συντρόφου σας

Κάντε ένα βήμα πίσω και εστιάστε στη χαρά του συντρόφου σας. Όταν σταματάτε αυτό που κάνετε και εστιάζετε αλλού και στη συνέχεια ξεκινάτε και πάλι, η διέγερση ανεβαίνει στα ύψη και το σεξ κρατάει περισσότερο. 

Αφιερώστε περισσότερο χρόνο σε ερωτικά παιχνίδια

Ναι, μπορεί να κάνει το κομμάτι του σεξ να είναι λίγο πιο σύντομο, αλλά ξοδεύοντας περισσότερο χρόνο στα ερωτικά παιχνίδια θα καταφέρετε να κρατήσετε περισσότερο την ερωτική επαφή. 

 Δοκιμάστε κάτι νέο και ασυνήθιστο

Όταν ήσασταν με τον ίδιο σύντροφο για καιρό, έχετε συνηθίσει την επαφή και έτσι το σώμα σας περιμένει αυτό που θα έρθει με αποτέλεσμα να τελειώνει πολύ πιο γρήγορα η πράξη. Όμως εάν δοκιμάσετε νέες στάσεις, το σεξ θα κρατήσει πολύ περισσότερο. 
 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.