WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Το viral trick του TikTok που υπόσχεται να δώσει άλλη διάσταση στη σεξουαλική σας ζωή


The Jennettes

27 Αυγούστου 2021

Το viral trick του TikTok που υπόσχεται να δώσει άλλη διάσταση στη σεξουαλική σας ζωή
Αυτήν την φορά, ένα νέο Tik Tok hack έρχεται να μας «βοηθήσει» με τη σεξουαλική μας ζωή, δείχνοντάς μας ένα πολύ απλό κόλπο. Ποιο είναι αυτό; Ουσιαστικά, την επόμενη φορά που θα είστε εν δράση, πιάστε ένα μαξιλάρι!

Όσοι είμαστε τυχεροί (;) να έχουμε έναν λογαριασμό στο Tik Tok, ξέρουμε πως συχνά θα εμφανίζονται στην αρχική μας σελίδα δεκάδες tips, κόλπα και μυστικά για θέματα κάθε λογής. 

Έχουμε μάθει να φτιάχνουμε τα μαλλιά μας με τα πιο fun χτενίσματα, να ακολουθούμε την σωστή ρουτίνα περιποίησης για την επιδερμίδα μας, ακόμη και να τακτοποιούμε με νέους τρόπους τις ντουλάπες μας.

Αυτήν τη φορά, ένα νέο Tik Tok hack έρχεται να μας «βοηθήσει» με τη σεξουαλική μας ζωή, δείχνοντάς μας ένα νέο, πολύ απλό, κόλπο. Ποιο είναι αυτό; Ουσιαστικά, την επόμενη φορά που θα είστε στη δράση, πιάστε ένα μαξιλάρι!

Η σεξουαλική εκπαιδεύτρια @sassyrededu2 το περιγράφει καλύτερα:

«Χρησιμοποιήστε ένα μαξιλάρι κάτω από την πυελική χώρα όσο εσείς ή ο σύντροφός σας είστε μπρούμυτα ή ανάσκελα. Μπορείτε επίσης να πειραματιστείτε με το πόσο σκληρό ή μαλακό είναι το μαξιλάρι, καθώς και να στοιβάζετε πολλά μαξιλάρια για να ρυθμίσετε τη γωνία».

Αλλά αυτό δεν είναι απλά μια συμβουλή από έναν μόνο sexpert. Τις τελευταίες ημέρες, άτομα απ' όλον τον κόσμο εμφανίστηκαν στο TikTok και το Twitter για να επιβεβαιώσουν ότι το σεξ με ένα ή δύο μαξιλάρια μπορεί να αλλάξει όλα όσα ξέραμε μέχρι στιγμής. 

«Αυτός είναι ένας μυστικός κωδικός, οπότε αν δεν το ξέρατε, θα πρέπει να το μάθετε τώρα», έγραψε ένα άτομο στο Twitter, ενώ ορισμένοι σχολιαστές συμπλήρωσαν ότι η ανύψωση του συντρόφου σας μπορεί να έχει παρόμοιο αποτέλεσμα.

jenny.gr

Επομένως θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι πετυχημένο; Μερικοί άνθρωποι το υποστηρίζουν θερμά, όμως η γυναικολόγος Δρ. Jennifer Lincoln, έχει άλλη άποψη: 

«Είναι σημαντικό να μην δίνετε πολλή σημασία σε αυτά. Ο καθένας είναι διαφορετικός. Αυτό που κάνει ένα άτομο να αισθάνεται καλύτερα, μπορεί να μην έχει καμία διαφορά για ένα άλλο. Το παν είναι να βρεις αυτό που σου ταιριάζει και να διασκεδάζεις!», είπε στο Refinery29.

Και έχει ένα δίκαιο! Αυτό που μετράει στο σεξ είναι να δοκιμάζεις διάφορα πράγματα και να ανακαλύπτεις μόνος σου τι σου αρέσει και τι όχι. Δεν υπάρχουν σταθεροί κανόνες. Πάντως, μια δοκιμή αυτού του trick δεν θα πάει χαμένη!

Δείτε ακόμη: Ένα ζευγάρι αναδημιούργησε κλασικούς πίνακες ζωγραφικής μέσα στην καραντίνα

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.