WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Sex dates: Ο λόγος που το σεξ είναι πιο απολαυστικό όταν το προγραμματίζετε


The Jennettes

18 Οκτωβρίου 2021

Sex dates: Ο λόγος που το σεξ είναι πιο απολαυστικό όταν το προγραμματίζετε

Υπάρχει τίποτα καλύτερο από το αυθόρμητο και παθιασμένο σεξ; Όχι, δεν υπάρχει. Τι γίνεται όμως όταν δεν είσαι ανέμελος και δεν βρίσκεσαι στην αρχή της σχέσης;    

Όσο μεγαλώνεις, οι υποχρεώσεις δεκαπλασιάζονται, το άγχος γίνεται καθημερινός φίλος και έρχονται παιδιά και διάφορες έγνοιες, δεν είναι και τόσο παράλογο να ξεχνάτε ακόμα και την ύπαρξη του σεξ. Κυλούν οι μέρες, οι εβδομάδες και το σώμα δεν δείχνει καμία διάθεση.

Μήπως έφτασε η ώρα να μην περιμένουμε να συμβεί από μόνο του και να κάνουμε κάτι για αυτό; Μήπως το σεξ με πρόγραμμα δεν είναι καθόλου κακή ιδέα; Μήπως είναι ο μόνος τρόπος να σώσεις τη σχέση και να απολαμβάνεις το σεξ χωρίς μεγάλα χρονικά κενά από τη μία φορά στην επόμενη;

«Είναι τόσες πολλές οι υποχρεώσεις και τόσο χαοτική η καθημερινότητα, που είναι απολύτως φυσιολογικό το να αμελούμε την ερωτική ζωή μας. Αν τη βάλεις στο πρόγραμμα, το σεξ ξαναγίνεται διασκεδαστικό και απολαυστικό», επισημαίνει η ψυχοθεραπεύτρια Kathryn Smerling.

Η ανυπομονησία του ραντεβού

Όταν βάζεις πρόγραμμα στο σεξ, σου δημιουργεί έντονη ανυπομονησία. Αυτό το συναίσθημα δεν αφορά μόνο τη στιγμή του σεξ, αλλά όλο το πακέτο. Τι θα βάλεις, που θα πάτε πριν. Βάζουμε το σώμα και το μυαλό σε μία συγκεκριμένη διαδικασία και προετοιμαζόμαστε για τη στιγμή. Δοκίμασε να το προγραμματίσεις για Δευτέρα και η μέρα θα αποκτήσει νέο νόημα.

Ευκαιρία για νέες εμπειρίες

Λέμε ναι στο κλασικό σεξ με το οποίο νιώθουμε όλοι άνετα, αλλά γιατί να μην δούμε αυτό το ραντεβού σαν ευκαιρία για νέα πράγματα; Μία ολοκαίνουρια στάση, ένα ερωτικό βοήθημα που θα ήθελες να δοκιμάσεις ή αφορμή για να μιλήσετε για το τι σας αρέσει και πώς μπορεί να γίνει το σεξ ακόμα πιο πικάντικο. Και να θυμάστε. Δεν υπάρχει σωστό ή λάθος στην ποσότητα και τη συχνότητα. Το βασικό είναι να παραμένει στη ζωή σας.

Πηγή φωτογραφίας: Unsplash


 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.