WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Naughty Valentine: 5 tips για να κάνετε το πιο γιορτινό σεξ


Κλέλια Φατούρου

14 Φεβρουαρίου 2022

Naughty Valentine: 5 tips για να κάνετε το πιο γιορτινό σεξ
Valentine's Day movie
Ας γίνει ο Άγιος Βαλεντίνος μία καλή αφορμή για να κάνετε το καλύτερο σεξ μέχρι σήμερα

Ο Άγιος Βαλεντίνος είναι εδώ και φέτος θα τον γιορτάσουμε Δευτέρα. Η χειρότερη μέρα της εβδομάδας μόλις έγινε πιο αγαπησιάρικη και γλυκιά και μας δίνει μία πολύ καλή αφορμή για να έρθουμε πιο κοντά.

Δεν έχει καμία σημασία αν πιστεύεις σε αυτή τη γιορτή ή αν σκοπεύεις να βγεις για ρομαντικό δείπνο. Το σεξ είναι πάντα μία καλή επιλογή, ειδικά αν έχει τη σωστή προεργασία και μας κάνει να ξεχνάμε ότι είμαστε στην αρχή της εβδομάδας. Είτε είσαι στην αρχή μίας σχέσης, είτε μετράς χρόνια συντροφικότητας, πάμε να ξορκίσουμε τη Δευτέρα με γιορτινό σεξ.

Ερωτικό μασάζ

Υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να επιστρέφεις από τη δουλειά και να σε περιμένει μία χαλαρωτική ατμόσφαιρα, αρωματικά κεριά και ένα μασάζ; Διώχνεις όλο το στρες της ημέρας και ετοιμάζεσαι (σωματικά και ψυχολογικά) για πολύ καλό σεξ.

Ένα νέο location

Δεν εννοώ να βγείτε από το σπίτι (εκτός και αν το θέλετε και οι δύο). Μπορείτε όμως να βγείτε από τα τετριμμένα (δηλαδή από την κρεβατοκάμαρα) και να μεταβείτε σε ένα άλλο δωμάτιο του σπιτιού. Σεξ στην μπανιέρα, στον πάγκο της κουζίνας ή στην πολυθρόνα του σαλονιού.

Ανταλλαγή φαντασιώσεων

Μπείτε σε ερωτικό mood από το πρωί και χτίστε το κλίμα με γραπτή ανταλλαγή φαντασιώσεων. Τι θα ήθελες να δοκιμάσεις το βράδυ στο σπίτι; Τι καινούριο έχεις στο μυαλό σου αλλά ντρέπεσαι να το πεις από κοντά; Σήμερα είναι η ευκαιρία.

Καινούρια λίστα στο Spotify

Πώς μπορεί να γίνει η ατμόσφαιρα λίγο πιο σέξι; Μα με την κατάλληλη μουσική υπόκρουση. Ετοίμασε μία λίστα με τα τραγούδια που ξέρεις ότι βάζουν στο κλίμα και εσένα και τον σύντροφό σου και κάνε τη βραδιά ακόμα πιο hot.

Σεξ πριν το δείπνο

Ένα συνηθισμένο λάθος που κάνουμε είναι να τρώμε πλουσιοπάροχα και να αφήνουμε το σεξ για μετά, ενώ το μόνο που θέλουμε να κάνουμε είναι να χωνέψουμε. Φέτος θα αλλάξετε τη σειρά των πραγμάτων και θα ξεκινήσετε με σεξ. Άσε που ανοίγει κι άλλο την όρεξη για φαγητό.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.