WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Dirty talk: 3 tips για να το δοκιμάσεις, ειδικά εσύ που ντρέπεσαι


Κλέλια Φατούρου

8 Φεβρουαρίου 2022

Dirty talk: 3 tips για να το δοκιμάσεις, ειδικά εσύ που ντρέπεσαι
pexels/los muertos crew
Οι απλοί τρόποι να ξεκινήσεις το dirty talk στο σεξ, ακόμα και αν σου φαίνεται πάρα πολύ δύσκολο

Το dirty talk (ή πικάντικα λόγια, αν προτιμάς) στο σεξ μπορεί να γίνει μία πολύ καυτή συνήθεια, αρκεί να νιώθεις αρκετά άνετα για να το κάνεις.

Σε περίπτωση που νομίζεις ότι το dirty talk είναι οι πιο πρόστυχες ατάκες που μπορείς να σκεφτείς, θα έρθω να σε διαψεύσω. Ακόμα και η περιγραφή μίας φαντασίωσης ή το πόσο σου αρέσει αυτό που συμβαίνει εκείνη τη στιγμή. Αν θες να το δοκιμάσεις, εμείς θα σου δώσουμε τα κατάλληλα tips για να το κάνεις με τον τρόπο σου. Σιγά σιγά και χωρίς πίεση.

Κάνε πρώτα την ερώτηση

Πρέπει να σταματήσουμε να ντρεπόμαστε και να θεωρούμε ότι η κουβέντα περί σεξ πρέπει να γίνεται μόνο στο κρεβάτι. Ένα ζευγάρι που επικοινωνεί, το κάνει οποιαδήποτε στιγμή, χωρίς αναστολές. «Θα ήθελες να δοκιμάσουμε να μιλήσουμε dirty; Προτιμάς να το κάνω εγώ ή εσύ; Ή και οι δύο;». Αν γνωρίζεστε καλά, μάλλον θα ξέρεις ποιες λέξεις κάνουν triggering και καλό θα ήταν να αποφύγεις.

Sexting

Η απόσταση έχει και τα καλά της. Αν ντρέπεσαι, μπορείς να κάνεις την αρχή με καυτά μηνύματα. Είναι πιο εύκολο όταν δεν κοιτάς τον άλλο κατάματα. Βλέπεις την αντίδρασή του, καταλαβαίνεις τις αντιδράσεις και μετά προχωράς στο face to face.

Και... action

Όπως είπαμε και πριν, δεν χρειάζεται να κάνουμε κάτι που δεν μας ταιριάζει. Μπορείς να ζητήσεις από τον παρτενέρ σου να σου περιγράψει με λέξεις αυτό που κάνει ή εσύ να του δώσεις εντολές που θα σε οδηγήσουν σε ερεθίσουν ή θα σε οδηγήσουν σε οργασμό. Δεν υπάρχει σωστός ή λάθος τρόπος. Το ζητούμενο είναι να το ευχαριστιέστε και οι δύο, να νιώθετε ασφάλεια και να δοκιμάζετε νέα πράγματα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.

TAGS