WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Snow storming: Τι είναι και πώς μπορεί να σε παγιδέψει να μείνεις σε μια σχέση που δεν θες


JTeam

17 Δεκεμβρίου 2022

Snow storming: Τι είναι και πώς μπορεί να σε παγιδέψει να μείνεις σε μια σχέση που δεν θες
Μήπως μένεις σε μια σχέση μόνο και μόνο επειδή έχεις βολευτεί και επειδή χειμώνιασε; Ή μήπως σκέφτεσαι να επιστρέψεις στον τοξικό πρώην επειδή θες συντροφιά τους χειμερινούς μήνες; Ευτυχώς υπάρχει και το "snow storming" και δεν μας κάνει καθόλου εντύπωση, που όλο και περισσότεροι ενδίδουν στη νέα dating τάση

Είναι γνωστά τα όσα έχουμε ακούσει περί "κρύο, καιρός για δυο". Και δεν μας κάνει καθόλου εντύπωση, όπου πολλές επανασυνδέσεις με πρώην είναι πολύ πιο πιθανό να συμβούν τον χειμώνα. Ο περισσότερος χρόνος στο σπίτι, το κρύο και η άνεση, μας κάνουν να θέλουμε να είμαστε βολεμένοι σε μια σχέση. Μπορεί να είμαστε σε μια σχέση που που δεν μας γεμίζει και να δυσκολευόμαστε πολύ να φύγουμε από αυτή, ειδικά τώρα του χειμερινούς μήνες, όπου ανάγκη για συντροφιά μεγαλώνει. Ωστόσο τάσεις, όπως το snow storming, είναι εδώ για να σου υπενθυμίσουν, όλους τους λόγους για να πάρεις τη σωστή απόφαση και να μη μείνεις σε μια σχέση, απλώς επειδή έχεις βολευτεί.

Το snow storming είναι εδώ να σε αποτρέψει από το να γυρίσεις σε παλιές σχέσεις, (οι οποίες είτε έχουν τελειώσει, είτε μπορεί να μην σου έκαναν καλό), μόνο και μόνο επειδή νιώθεις περισσότερο μόνη/ ος τους χειμερινούς μήνες και να σε ενθαρρύνει να φύγεις από μια σχέση που δεν σε καλύπτει, ειδικά τώρα που ξεκινά και μια νέα χρονιά.

Jenny.Gr


Σίγουρα δεν είναι εύκολο να παίρνεις τέτοιες αποφάσεις, ωστόσο κάθε φορά που σκέφτεσαι να μπεις ξανά σε μια παλιά σχέση -λόγω άνεσης και λόγω χειμώνα ή να παραμείνεις εκεί που είσαι επειδή έχεις βολευτείς- οφείλεις να θυμηθείς όλους τους λόγους που σε οδήγησαν στον χωρισμό, αλλά και όλες αυτές τις συμπεριφορές που σε πλήγωσαν. Όπως επίσης, να θυμηθείς και την ζωή που αφήνεις πίσω, επειδή δεν παίρνεις απλά μια απόφαση. Όλοι γνωρίζουμε πότε κάτι πραγματικά έχει τελειώσει, ωστόσο οι περισσότεροι θέλουν ένα βήμα παραπάνω για να πουν το τέλος.

Το snow storming σε ωθεί να βάλεις σε προτεραιότητα το να περνάς καλά ακόμη και μόνος, τους χειμερινούς μήνες ή τη γιορτινή περίοδο. Να δίνεις στον εαυτό σου ανεξαρτησία και να παίρνεις τις αποφάσεις που χρειάζεται.

Και έμφαση σε εσένα και ανεξαρτησία, τίποτα δεν μπορεί να πάει λάθος, γι' αυτό και δεν μας κάνει καθόλου εντύπωση που οι περισσότεροι ενδίδουν στο snow storming, και από το να επιστρέψουν σε μια τοξική ή μια σχέση που έχει τελειώσει, επιλέγουν να αφοσιωθούν σε ότι πραγματικά τους γεμίζει, (παντός καιρού).

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.