WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Tα 5 χειρότερα dating trends που θέλουμε να αφήσουμε πίσω στο 2022


JTeam

23 Δεκεμβρίου 2022

Tα 5 χειρότερα dating trends που θέλουμε να αφήσουμε πίσω στο 2022
Από τον Ηey-ter έως και το Winter Coating, λέμε αντίο στις παρακάτω τάσεις και υποδεχόμαστε το 2023 με ανανεωμένο αέρα στον dating κόσμο μας

Άνθρωποι ήρθαν - έφυγαν, στιγμές έμειναν - ξεθώριασαν και ραντεβού κατέληξαν σε μεγάλους έρωτες, ενώ άλλα στην πλήρη αποτυχία. Το κάθετ ωστόσο,ι είχε και από κάτι να μας μάθει.

Αυτές τις ημέρες είναι η περίοδος που αναπολούμε και κοιτώντας πίσω μας, μπορεί να κρατάμε όλα τα καλά και τα κακά, και παράλληλα αναπολούμε και όλες εκείνες τις dating τάσεις που δεν θα θέλαμε να μας ξαναφέρουν σε αυτή την cringe θέση και το 2023. Όσα περισσότερα μαθαίνουμε για την ερωτική μας ζωή, το τι μας αρέσει, αλλά κυρίως και το τι δεν μας αρέσει, τόσο θα ξεκαθαρίζει το τοπίο, γι' αυτό και θα δούμε όλες τις τάσεις που δεν μας άρεσαν και καλό θα ήταν να τις κρατήσουμε μακριά για το νέο έτος.

Ηey-ter

Έχει συμβεί σε όλες/ όλους μας, είναι εκείνος ο τύπος που θα στείλει το εμετικό «Γεια», «Γειά τι κάνεις» και μπορεί να γίνει και ακόμη χειρότερο με το «Hey». Δηλαδή γιατί; Υπάρχουν τόσα έξυπνα, αστεία και πετυχημένα σχόλια που μπορείς να κάνεις προκειμένου να ανοίξεις μια συζήτηση με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ακόμη και αν πρόκειται μέσω social.

Situationships

Ποιος θα ήθελε μια σχέση στην οποία δεν υπάρχει δέσμευση, συνέπεια, αλλά υπάρχει περιορισμένη πρόσβαση στη ζωή του άλλου, 3α πρόσωπα, καμία εξέλιξη και οι συζητήσεις να είναι επιφανειακές και ασήμαντες. Από εμάς είναι όχι.

Jenny.Gr


Grudge-dumping

Είναι η κατάσταση κατά την οποία ένας σύντροφος μπορεί να ενοχληθεί με κάτι (ή και με πολλά πράγματα), αλλά δεν θα τα εκφράσει εκείνη την ώρα. Θα το προσπεράσει, αλλά θα το κρατήσει μέσα του και αυτό θα συμβεί ξανά και ξανά. Δεν θα λύσει τα ζητήματα που δεν του αρέσουν, δεν θα μπει καν στη διαδικασία να τα εκφράσει, μέχρι που θα έρθει το μεγάλο ξέσπασμα θυμού και οργής που θα δημιουργήσει τεράστια απόσταση και ένταση. Είναι στιγμή να μάθουμε να διαχειριζόμαστε τα συναισθήματα μας, αρνητικά και θετικά, με τον σωστό τρόπο.

Quiet Quitting

Το Τik Tok ανέδειξε το συγκεκριμένο φαινόμενο και είχε απόλυτο δίκιο. Πρόκειται για τη σχέση που είστε ναι μεν μαζί, αλλά στην ουσία δεν είστε, καθώς δεν υπάρχει η απαραίτητη επικοινωνία και προσπάθεια. Σε αυτές τις περιπτώσεις μόνο ο ένας από τους 2 προσπαθεί να κανονίσει πράγματα, επικοινωνεί περισσότερο και δείχνει ενδιαφέρον. Ενώ η άλλη πλευρά, απλώς υπάρχει εκεί, χωρίς να κάνει ή να δείχνει κάτι ιδιαίτερο ή ακόμη να θέλει πραγματικά αυτή τη σχέση. Συμβαίνει συχνά πριν από έναν χωρισμό και καταλαβαίνεις πως το να παραμένεις σε μια τέτοια κατάσταση, δεν θα σε γεμίσει συναισθηματικά.

Jenny.Gr


Winter Coating

Εν ολίγοις, συμβαίνει ότι επιστρέφει κάποιος πρώην ή ένα ραντεβού που δεν πήγε καλά για να το πιάσει από εκεί που το άφησε. Αλλά με το που ξεκινούν οι ζέστες, εξαφανίζεται. Σύμφωνα με μία νέα έρευνα του Inner Circle, το 52% των singles έχει δοκιμάσει να γυρίσει στα παλιά, με το 71% να παραδέχεται ότι ήταν σκέτη αποτυχία. Και ενώ μπορείς να το προσπαθήσεις, πρέπει να θυμάσαι ότι αν δεν είστε στην ίδια σελίδα, υπάρχει περίπτωση να απογοητευτείς περισσότερο από την τελευταία φορά. Στο χέρι σου είναι.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.