WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Οι 3 φράσεις που δεν πρέπει να ακούγονται στο σεξ


Κλέλια Φατούρου

17 Απριλίου 2023

Οι 3 φράσεις που δεν πρέπει να ακούγονται στο σεξ
pexels/cottonbro
Μήπως τις επαναλαμβάνεις ενώ δεν θα έπρεπε;

Αν κάτσεις να το καλοσκεφτείς, πολλά είναι αυτά που δεν πρέπει να ακούγονται στο σεξ και δεν περιορίζονται μόνο σε 3 επιλογές. Σήμερα όμως θα κάνουμε focus σε αυτές που θα έπρεπε να απαγορεύονται δια ροπάλου, κυρίως γιατί είναι απαρχαιωμένες και μόνο κακό κάνουν στην απόλαυση.

«Το κάνεις εντελώς λάθος»

Ναι, μπορεί να είναι αλήθεια. Να κάνει κάποιος κάτι τόσο λάθος, που να χαλά τη στιγμή. Δεκτό. Το θέμα είναι πώς επικοινωνούμε κάτι. Μπορούμε να πούμε κάτι του τύπου «μήπως να δοκιμάσουμε αυτό;» ή ότι αυτό που συμβαίνει δεν λειτουργεί. Ας μην επιρρίπτουμε ευθύνες. Να είμαστε ειλικρινείς, αλλά με τρόπους.

«Ναι, ναι, ναι» (ενώ είναι όχι όχι όχι)

Πόσες φορές πρέπει να πούμε ότι να υποκρίνεσαι στο σεξ είναι το μεγαλύτερο λάθος που μπορείς να κάνεις; Τι κερδίζεις με το να φαίνεται ότι περνάς καλά, ενώ στην πραγματικότητα δεν ισχύει; Κάνεις κακό στον εαυτό σου γιατί δεν του δίνεις την απόλαυση που του αξίζει. Δώσε αυτή την ενέργεια στο να δείξεις τι σου αρέσει. Κι αν δεν ξέρεις, ενημερώσου.

«Συγγνώμη που δεν ξυρίστηκα»

Εντελώς αντικειμενικά, το μόνο απαραίτητο πριν το σεξ είναι η καλή υγιεινή. Για όλους μας. Ένα μπάνιο ώστε να είμαστε καθαροί και να νιώθουμε άνετα. Οι τρίχες και όλα τα υπόλοιπα είναι ξεπερασμένα στερεότυπα. Και αν κάποιος σε κατηγορήσει για πόδια «που τσιμπάνε», ξανασκέψου αν θες να είναι ξανά ο παρτενέρ σου.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.

TAGS