WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Οι 3 λέξεις που πρέπει να ακούγονται στο σεξ (και από τους δύο)


JTeam

24 Απριλίου 2023

Οι 3 λέξεις που πρέπει να ακούγονται στο σεξ (και από τους δύο)
pexels/gisele seidel
Αν θες καλύτερο σεξ, μην ντραπείς να πεις αυτές τις λέξεις

Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι, και κυρίως γυναίκες, που νιώθουν μία ντροπή στο να πουν με λέξεις αυτά που νιώθουν κατά τη διάρκεια του σεξ. Από τη μία, είναι οκ, γιατί δεν είμαστε όλοι το ίδιο, αλλά από την άλλη, υπάρχει ο κίνδυνος να μην επικοινωνούμε καθόλου εκείνη τη στιγμή.

Σύμφωνα με τη sexpert Dr. Emily Morse, το κλειδί βρίσκεται στην επικοινωνία. Και ποιες είναι οι μοναδικές απαραίτητες λέξεις, που πρέπει να ακούγονται από όλους τους συμμετέχοντες; «Σου αρέσει αυτό;». Μπορεί να ακούγεται απλό και κλισέ, αλλά είναι αλήθεια.

Πώς θα ξέρεις τι κάνεις αν δεν ρωτήσεις; Πώς θα καταλάβει ο άλλος ότι όλα πάνε καλά, αν δεν μάθει; Εσύ μπορεί να νομίζεις ότι ο παρτενέρ θα διαβάσει τη σκέψη σου και θα καταλάβει με μαγικό τρόπο τι σου αρέσει. Το μόνο όμως που χρειάζεται είναι να ρωτήσει.

Το λάθος είναι να ακουστεί η ερώτηση μετά το τέλος του σεξ. Είναι χρήσιμο γιατί μπορεί να μάθεις πράγματα για το μέλλον, αλλά γιατί να μην βρούμε τη λύση επιτόπου; Δίνουμε το cue, δείχνοντας ότι μάς αρέσει κάτι με τις ανάλογες εκφράσεις και ήχους, αλλά ας είμαστε ειλικρινείς. Μήπως δεν μάς αρέσει καθόλου αυτό που συμβαίνει, αλλά ντρεπόμαστε να το πούμε;

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.

TAGS