WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

5 στάσεις που φτιάχτηκαν για τους πολύ ρομαντικούς


JTeam

5 Μαΐου 2023

5 στάσεις που φτιάχτηκαν για τους πολύ ρομαντικούς
Unsplash/Jonathan Borba
Μία από αυτές περιλαμβάνει και δέσιμο ματιών

Το σεξ παίρνει τη μορφή που του δίνεις εσύ. Το θέλεις kinky; Το θέλεις σούπερ ρομαντικό, σαν να έχει βγει από παραμύθι; Ναι, μπορείς. Όλα ξεκινούν φυσικά από τη χημεία και το είδος της σχέσης που έχεις με τον εκάστοτε παρτενέρ. Βοηθά όμως και η σωστή επιλογή των στάσεων που θα κάνετε. Κι εμείς είμαστε εδώ για αυτό.

Διπλή τυφλόμυγα

Κι όμως, το δέσιμο των ματιών δεν χρειάζεται να είναι μόνο kinky. Αν δέσετε και οι δύο τα μάτια σας, ξεχνάτε το eye contact και επικεντρώνεστε στις υπόλοιπες αισθήσεις. Το άγγιγμα, οι μυρωδιές, οι γεύσεις.

Πίσω στην εφηβεία

Θυμάσαι τότε που φιλιόσουν με τις ώρες με κάποιο αγόρι ή τότε που ακόμα δεν είχες κάνει σεξ και παραμένατε ντυμένοι ή φορώντας εσώρουχα; Ε, το ίδιο θα κάνεις και τώρα. Ρομαντική μουσική, φιλιά, χάδια και τα πολύ βασικά προκαταρκτικά.

Η αγκαλιά των εραστών

Ή αλλιώς, ιεραποστολικό στο πλάι. Ξαπλώνετε, κοιτάζεστε και κάνετε σεξ αργά και ρομαντικά.

Ένας τη φορά

Εδώ αφιερώνετε χρόνο για την ικανοποίηση του άλλου (και μετά παίρνει σειρά ο άλλος). Μασάζ, λάδια, στοματικό σεξ και ό,τι αρέσει σε κάθε συμμετέχοντα.

Το πικάντικο κουτάλι

Ο παρτενέρ σου ξαπλώνει ανάσκελα και το ίδιο κι εσύ αλλά από πάνω του. Σαν να είστε αγκαλιά, μόνο που είσαι πάνω, υπάρχει διείσδυση και τα χέρια είναι ελεύθερα να χαϊδεύουν.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.

TAGS