WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Single Girl Supper: Τι να κάνεις στο πρώτο ραντεβού (επειδή το δείπνο είναι πασέ)


JTeam

5 Μαΐου 2023

Single Girl Supper: Τι να κάνεις στο πρώτο ραντεβού (επειδή το δείπνο είναι πασέ)
Ένας συνδυασμός που δεν χάνει, για να περάσεις τέλεια χωρίς να σε νοιάζει ούτε τι θα παραγγείλεις, ούτε πώς φαίνεσαι όταν τρως

Δεν υπάρχει συνταγή για το τέλειο πρώτο ραντεβού. Μπορεί να κρατήσει πέντε ώρες, να πιείτε μέτρια τζιν τόνικ, να του μιλήσεις με λεπτομέρειες για το love story του παππού και της γιαγιάς σου και, για κάποιον λόγο, να λειτουργήσει. Ίσως, πάλι, να είναι μία μεγάλη βόλτα με καφέ στο χέρι και να γελάτε δίχως αύριο, ή ένα γρήγορο ποτό στο μπαρ απέναντι από το γραφείο – σε κάθε περίπτωση, αν έχετε χημεία, και θα φανεί και θα περάσετε τέλεια. Υπάρχει, όμως, κάτι που μάλλον αποφεύγεις – οι περισσότεροι το αποφεύγουμε, λες και είναι σιωπηλή συμφωνία: Το ραντεβού για φαγητό.

Είναι πασέ το να βγαίνεις για δείπνο; Έχεις αρκετή οικειότητα για να σε δει ο άλλος να τρως και να νιώθεις άνετα με αυτό; Αν δεις ότι δεν περνάς καλά και θέλεις να φύγεις; Και τι παραγγέλνεις; Πολλή ταλαιπωρία, πολύ άγχος. Γι’ αυτό και το «σινεμά και φαγητό» έχει αλλάξει. Οι millennials, πλέον, το έχουμε αντικαταστήσει με κάτι που του μοιάζει αλλά δεν είναι αυτό ακριβώς: το Single Girl Supper. Είναι η ιδανική παραγγελία για πρώτο ραντεβού, για μη μείνετε πεινασμένοι, και για να κυλήσει όμορφα η βραδιά.

Τι είναι το Single Girl Supper;

Το Single Girl Supper είναι ένας συνδυασμός που δεν χάνει: Κρασί και μία πιατέλα τυριών. Πιο σέξι από καφέ, πιο ρομαντικό από μπύρα και πατάτες τηγανητές, σίγουρα λιγότερο αγχωτικό από το δείπνο. Θα παραμείνεις charming – πόσο χάλια μπορείς να γίνεις με finger food, άλλωστε; (Πολύ, ξέρουμε, αλλά θα προσέχεις).

Επίσης, με κρασί και finger food, επειδή είναι κοινή η παραγγελία, είναι κι ευκολότερο να μοιραστείτε τον λογαριασμό, χωρίς να γίνει άβολο – εν έτει 2023, το να κερνάει κανείς στο πρώτο ραντεβού είναι σχεδόν πιο πασέ από το «σινεμά και φαγητό». Άσε που θα δεις και πόσο ταιριάζετε πραγματικά, αφού θα αποφασίσετε μαζί τι θα πάρετε.

Για να είμαστε απόλυτα ειλικρινείς, βέβαια, το τι θα κάνετε ένα βράδυ, δεν έχει τόσο μεγάλη σημασία. Αν γελάτε με τα ίδια πράγματα, έχετε ίδιες απόψεις στα πολύ βασικά πράγματα και η κουβέντα έχει ωραία ροή, θα ξαναβγείτε, ακόμη κι αν γίνετε χάλια τρώγοντας μακαρονάδες με σάλτσα. Εμείς απλώς σου δίνουμε μία ιδέα, για να γίνει όλο ευκολότερο.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.