WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

4 τρόποι με τους οποίους το σώμα σου, σου λέει ότι δεν περνάς καλά στο σεξ


Κλέλια Φατούρου

10 Μαΐου 2023

4 τρόποι με τους οποίους το σώμα σου, σου λέει ότι δεν περνάς καλά στο σεξ
Unsplash/yohann libot
Όταν το σώμα σου μιλά, εσύ να το ακούς

Η μειωμένη διάθεση στο σεξ έχει διάφορες εξηγήσεις. Κάθε περίπτωση είναι ξεχωριστή, επομένως δεν υπάρχει λόγος να βγάζεις βιαστικά συμπεράσματα για τη φάση που περνάς. Αν όμως δεν είσαι σε φάση χαμηλής λίμπιντο αλλά δεν ικανοποιείσαι καθόλου από το σεξ που κάνεις, το πιθανότερο είναι ότι το σώμα σου θα σε ενημερώσει.

Οι ενδείξεις που ακολουθούν είναι οι πιο κλασικές και είναι εκείνες που σου λένε ότι κάτι πρέπει να αλλάξει στο σεξ. Ή τον παρτενέρ.

Καμία υγρασία

Αν συμβεί μία φορά, είναι ανθρώπινο. Αν δεν συμβαίνει κάτι παθολογικό και παρατηρείς ότι ο κόλπος σου δεν λιπαίνεται με τίποτα στο σεξ, μάλλον σου λέει ότι δεν θες να το κάνεις.

Κατά βάση πονάς

Είναι φυσικό επακόλουθο της μη λίπανσης. Ένα κλασικό πρόβλημα είναι ότι μπορεί να πονάς κατά τη διάρκεια του σεξ, ακόμα κι όταν όλα είναι εντάξει σωματικά, αλλά δεν το λες. Το θέμα δεν είναι να υπομένεις το σεξ, αλλά να ικανοποιείσαι από αυτό.

Καθόλου οργασμοί

Ναι οκ, ο οργασμός δεν θα έπρεπε να είναι το μόνο ζητούμενο αλλά τι να το κάνεις το σεξ που δεν έχει ένα υπέροχο ending; Και αν είναι αυτός ο κανόνας, καλό είναι να βρεις τρόπους που σε οδηγούν στον οργασμό και μετά να τους επικοινωνήσεις και στον παρτενέρ σου.

Δεν νιώθεις καλά μετά

Το σεξ μπορεί να αφήσει και μετά τα σημάδια του. Δεν είναι ότι δεν περνάς καλά κατά τη διάρκεια, αλλά νιώθεις και άβολα μετά.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.