WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

4 στάσεις για εσένα που έχεις βαρεθεί το ιεραποστολικό


JTeam

9 Μαΐου 2023

4 στάσεις για εσένα που έχεις βαρεθεί το ιεραποστολικό
Unsplash/Claudia Love
Ώρα να δοκιμάσεις νέα πράγματα, χωρίς όμως να χρειαστεί να βγεις από την κρεβατοκάμαρα

Το ιεραποστολικό είναι η αγαπημένη στάση της πλειοψηφίας των ζευγαριών, γιατί είναι βολική και παραδοσιακή. Γυναίκα από πάνω, άντρας από πάνω, αγκαλιασμένοι, αλλά και σε διάφορες παραλλαγές. Αν νιώθεις ότι έχεις εξαντλήσει τη συγκεκριμένη στάση και θες να δοκιμάσεις νέα, αλλά όχι τρομερά περιπετειώδη, πράγματα, οι στάσεις που ακολουθούν είναι ό,τι πρέπει για εσένα.

Στην άκρη του κρεβατιού

Απλά αλλά με ενδιαφέρον. Ο παρτενέρ στέκεται όρθιος στην άκρη του κρεβατιού, έχει όλο τον έλεγχο της κίνησης και εσύ είσαι ξαπλωμένη ανάσκελα. Με αυτό τον τρόπο, δοκιμάζετε διαφορετικές γωνίες, ενώ τα χέρια είναι ελεύθερα να κάνουν ό,τι νομίζουν.

Στα όρθια

Η στάση που έχει φτιαχτεί κυρίως για μικρόσωμες γυναίκες, επειδή είναι πιο εύκολο να παραμείνουν στον αέρα για πολλή ώρα. Κόντρα στον τοίχο ή σε ένα ψηλό stand στο δωμάτιο.

Η στάση 69

Λέμε για λίγο αντίο στη διείσδυση και επιλέγουμε την τέλεια στάση για προκαταρκτικά. Συνίσταται στην αρχή, όπου αυξάνεται σταδιακά η διέγερση και προσφέρει ταυτόχρονη αμοιβαία απόλαυση.

Λωτός

Αγκαλιασμένοι στο κρεβάτι, με εσένα να τυλίγεις τα πόδια σου γύρω από τον παρτενέρ, ενώ κάθεσαι από πάνω του. Τρυφερή, ρομαντική στάση που ίσως όμως να μην βολέψει για όλη τη διάρκεια.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.

TAGS